CELEBRITIES

Η Beyoncé προσέλαβε την κόρη του Kobe Bryant, Natalia, ως intern στο tour της


JTeam

23 Μαΐου 2023

Η Beyoncé προσέλαβε την κόρη του Kobe Bryant, Natalia, ως intern στο tour της
Instagram/ nataliabryant
Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν

H Natalia Bryant, άρχισε να συνεργάζεται με τη Beyoncé. Η μεγαλύτερη κόρη του Kobe Bryant, θα εργαστεί ως intern για τη star στην παγκόσμια περιοδεία της, "Renaissance World Tour". Το "Renaissance World Tour" είναι η ένατη συναυλιακή περιοδεία της Beyoncé ενώ ο κύκλος των συναυλιών ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 2023 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και θα διαρκέσει έως και τον Σεπτέμβριο

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται καθώς η Natalia συμμετείχε σε video της καμπάνιας της σειράς αθλητικών ενδυμάτων "Ivy Park", της Beyoncé, τον Νοέμβριο του 2021.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συμμετέχω στη νέα καμπάνια του "Ivy Park"! Σε αγαπώ τόσο πολύ θεία BB!», είχε γράψει τότε η κόρη του αδικοχαμένου Kobe. Η ίδια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, κάνοντας την πρακτική της άσκηση στην "Parkwood Entertainment". Η "Parkwood" είναι η δισκογραφική εταιρεία ίδρυσε η Beyoncé, το 2010.

Η Natalia στα 18 της έκανε ένα μεγάλο βήμα στο χώρο του modeling. Βρέθηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της Teen Vogue, για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2021.

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό, αποκάλυψε πως από καιρό ονειρευόταν να γίνει μοντέλο, ενώ είχε εκμυστηρευτεί τη φιλοδοξία της αυτή μόνο στη μητέρα της, Vanessa, μία μέρα που ψώνιζαν στο Bergdorf Goodman. «Θέλω να το κάνω αυτό», της είχε πει, κοιτάζοντας μία γιγαντο-οθόνη που έπαιζε επίδειξη του οίκου Chanel, και ο δρόμος για την επιτυχία φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη δυναμικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.