CELEBRITIES

Η Sharon Stone ζει ήδη το "hot girl summer" και η τελευταία selfie της το αποδεικνυεί


JTeam

29 Μαΐου 2023

Η Sharon Stone ζει ήδη το "hot girl summer" και η τελευταία selfie της το αποδεικνυεί
@sharonstone
Η θρυλική ηθοποιός εγκαινιάζει το καλοκαίρι με animal print μαγιό και ενθουσιάζει το κοινό της

H Sharon Stone, πέρα από icon του κινηματογράφου και της ζωής εν γένει, γνωρίζει καλά πώς να ενθουσιάζει τους θαυμαστές της. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι μια από τις αγαπημένες της εποχές, και απ' ότι φαίνεται ξεκίνησε να το απολαμβάνει ήδη.

Αυτή τη φορά η Sharon Stone ποζάρει στον καθρέφτη του σπιτιού της, αναδεικνύοντας το σώμα της και φορώντας ένα animal print μαγιώ σε έντονες fluo πράσινες αποχρώσεις.

Πέρα από την εικόνα μπροστά στον καθρέφτη, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της επιπλέον στιγμιότυπα από το σαλόνι και το υπνοδωμάτιό της. Το σώμα της, η αυτοπεποίθηση της, αλλά και το γεγονός πως απολαμβάνει τον εαυτό της πιο πολύ από ποτέ στα 65 της, έγιναν η αφορμή για πολλά θετικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η σταρ, ξεχώρισαν και τα έργα τέχνης που έχει στο σπίτι της, όπως επίσης και η πολυτελής διακόσμηση που έχει επιλέξει.

Σε άλλο post, η Stone ποζάρει με το ίδιο μαγιώ, αναδεικνύοντας και πάλι το κορμί της, αυτή τη φορά topless, με μια πετσέτα στους ώμους. Το απόλυτο mood board για το πώς πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή, σωστά;

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.