CELEBRITIES

Benedict Cumberbatch: Πρώην σεφ εισέβαλε στο σπίτι του απειλώντας τον με μαχαίρι


JTeam

30 Μαΐου 2023

Benedict Cumberbatch: Πρώην σεφ εισέβαλε στο σπίτι του απειλώντας τον με μαχαίρι
Instagram
Τελικά συνελήφθη, αφού εντοπίστηκε DNA του

Ένας πρώην σεφ, ο 35χρονος Jack Bissell, εισέβαλε στον ιδιωτικό χώρου του ηθοποιού Benedict Cumberbatch, τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι με τη σύζυγό του, Sophie, και τα 3 παιδιά τους.

Ο Bissell πέρασε τη σιδερένια πόρτα του μπροστινού κήπου στο Λονδίνο και φώναξε: «Ξέρω ότι μετακόμισες εδώ, ελπίζω να καεί!». Ο πρώην σεφ του ξενοδοχείου Mayfair άρπαξε ένα φυτό, το πέταξε σε έναν τοίχο και πλησίασε τη συσκευή ενδοεπικοινωνίας, την οποία έφτυσε και μετά διέλυσε με ένα μαχαίρι. Έφυγε, αλλά τελικά συνελήφθη αφού βρέθηκε το DNA του στη συσκευή.

Η εισαγγελία ενημέρωσε το δικαστήριο ότι πριν επισκεφθεί το σπίτι του Cumberbach, πέρασε από ένα μαγαζί εκεί κοντά, αγόρασε δύο πίτες και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη ότι θα διαρρήξει και θα κάψει το σπίτι. Αν και κανείς δεν ξέρει την πρόθεση του Bissell και τι τον οδήγησε σε αυτές τις πράξεις, παραδέχτηκε την ενοχή του και πλήρωσε πρόστιμο 250 λιρών. Επίσης του δόθηκαν 3ετή περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάσει το σπίτι του Cumberbatch και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος του ηθοποιού, που μίλησε στην Daily Mail, «όπως είναι φυσικό, η οικογένεια τρομοκρατήθηκε και πίστεψε ότι αυτός ο τύπος θα της κάνει κακό. Ευτυχώς δεν πήγε μακριά, αλλά ο Benedict και η Sophie πέρασαν πολλές άυπνες νύχτες από τότε».

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είναι η πρώτη καταδίκη για τον 35χρονο σεφ. Έχει καταδικαστεί για κακουργήματα που αφορούν ναρκωτικά και καταπάτηση ιδιωτικού χώρου. Το 2015, είχε φωτογραφηθεί ενώ συνελήφθη σε διαδηλώσεις στο Λονδίνο, κατά της στρατιωτική παρέμβασης στη Συρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.