CELEBRITIES

«Είμαι ο εαυτός μου τα τελευταία δύο χρόνια»: Η Sia αποκάλυψε ότι είναι στο φάσμα του αυτισμού


JTeam

31 Μαΐου 2023

«Είμαι ο εαυτός μου τα τελευταία δύο χρόνια»: Η Sia αποκάλυψε ότι είναι στο φάσμα του αυτισμού
Η Sia αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα, δύο χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο κινηματογραφικό ντεμπούτο της που προκάλεσε αντιδράσεις για την λανθασμένη απεικόνιση του αυτισμού.

Η Sia αποκάλυψε ότι βρίσκεται “στο φάσμα”, δύο χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο κινηματογραφικό ντεμπούτο της που προκάλεσε αντιδράσεις για την λανθασμένη απεικόνιση του αυτισμού.

Στην ταινία, με τίτλο “Music” πρωταγωνιστούσε η χορεύτρια Maddie Ziegler, ως μία νεαρή κοπέλα στο φάσμα του μη λεκτικού αυτισμού, παρ’ όλο που η ίδια δεν βρισκόταν στο φάσμα – κάτι που επίσης προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα, πάνω από 60.000 άνθρωποι υπέγραψαν σε διαδικτυακό petition, ώστε να μποϋκοτάρουν την ταινία και να μην κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Τότε η Sia είχε υπερασπιστεί την ταινία της, λέγοντας ότι ο χαρακτήρας είναι βασισμένος σε φίλο της, που έβρισκε αγχωτικό το ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει λεκτικά. “Έκανα αυτή την ταινία με αγάπη για εκείνον και τη μητέρα του” είχε πει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.