CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston με γκρίζα μαλλιά, είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις σήμερα


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Η Jennifer Aniston με γκρίζα μαλλιά, είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις σήμερα
Instagram. jenniferaniston
Τα γκρίζα μαλλιά έχουν την τιμητική τους στον προσωπικό λογαριασμό της Aniston στο Instagram

Διάσημες του Hollywood όπως η Jane Fonda, η Lily Tomlin αλλά και η Diane Keaton επιμένουν στην ασημί απόχρωση των μαλλιών εδώ και χρόνια. Η φυσικότητα σε κάθε επίπεδο ομορφιάς πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό και η Jennifer Aniston είναι η πιο πρόσφατη star που πρεσβεύει την παραπάνω αντίληψη.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο την ξεχωρίζουμε, είναι για το ότι είναι πάντα αληθινή. Είναι από τις stars που πάντα επηρεάζουν τις fans της με το στιλ, το hairstyle και τις τοποθετήσεις της. Στόχος της κατά καιρούς, είναι κάθε γυναίκα να αγαπήσει τα χαρακτηριστικά της. Είτε πρόκειται για ρυτίδες, για λεπτές γραμμές, για γκρίζα μαλλιά, το motto είναι κάθε γυναίκα να το αγαπήσει και να το αναδείξει, όχι να το αλλάξει.

Σε ένα από τα πρόσφατα posts της στο Instagram, η 54χρονη Aniston έκανε ακριβώς αυτό. Έσπασε τα στερεότυπα γύρω από την ηλικία και ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά. Σε ένα video, παρουσίασε ένα από τα νέα προϊόντα της σειράς Lolavie και σε αυτό που εστίασαν οι θαυμαστές της, ήταν στα γκρίζα της μαλλιά. Στα σχόλια, οι περισσότεροι fans έγραφαν ότι είναι εντυπωσιακή ενώ ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε, ανέφερε: «Αν η θεά μάς υποδεικνύει τι να κάνουμε, αυτό θα κάνουμε».

Η Aniston μάλιστα πιστεύει ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να κάνει στα μαλλιά της ό,τι θεωρεί εκείνη πιο άνετο χωρίς να σκέφτεται τη γνώμη των άλλων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσει φυσικά γκρίζα μαλλιά.

Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, «αν θέλεις να αφήσεις γκρίζα μαλλιά, κάν' το. Αν θέλεις να συνεχίσεις να βάφεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι καλό επίσης. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να νιώθουν σιγουριά με τις επιλογές που κάνουν, συμπεριλαμβανομένων και του να αποδεχθείς το φυσικό σου χρώμα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.