CELEBRITIES

Elle Fanning: «Στα 16, "αηδιαστικό γουρούνι" δεν μου έδωσε ρόλο επειδή με θεωρούσε "unf*ckable"»


JTeam

7 Ιουνίου 2023

Elle Fanning: «Στα 16, "αηδιαστικό γουρούνι" δεν μου έδωσε ρόλο επειδή με θεωρούσε "unf*ckable"»
Τώρα γελάει με αυτό, αλλά τότε, αν δεν ήταν προστατευμένη από την ομάδα της, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα

Όταν η Elle Fanning ήταν ακόμη έφηβη, έχασε έναν ρόλο. Όλα καλά ως εδώ, ηθοποιός είναι, συμβαίνουν αυτά στον χώρο. Ο λόγος είναι το πρόβλημα. Της είπαν πως ήταν «unfuckable» - στα ελληνικά, ίσως να την αποκαλούσαν «αναξιαγ*μητη».

«Δεν έχω μοιραστεί ποτέ αυτήν την ιστορία, αλλά έκανα δοκιμαστικό για μία ταινία. Δεν πήρα τον ρόλο. Δε νομίζω καν πως τη γύρισαν, αλλά ήταν μία κωμωδία γύρω από τη σχέση πατέρα - κόρης», δήλωσε στο Comedy Actress Roundtable που διοργάνωσε το Hollywood Reporter. Εξήγησε, έπειτα, πως ήταν μόλις 16 ετών τότε και ανέφερε ένα άτομο, χωρίς να το κατονομάσει, φυσικά, το οποίο είπε χαρακτηριστικά: «α, ναι, δεν πήρε τον ρόλο επειδή είναι unfuckable».

«Είναι τόσο αηδιαστικό. Και τώρα μπορώ να γελάω μ’ αυτό, θέλω να πω, τι αηδιαστικό γουρούνι!»

Η ομάδα της ήταν εκείνη που την προστάτευσε, δημιουργώντας ένα είδος «φούσκας» γύρω της, η οποία την προστάτευσε από ανάλογα σχόλια που, κακά τα ψέματα, μπορούν να είναι καταστροφικά για την ψυχολογία κάποιου.

«Ήμουν ιδιαίτερα προστατευμένη», παραδέχθηκε. «Έχω έναν εξαιρετικό μάνατζερ κι έναν ατζέντη, που είναι μαζί μου από τότε που ήμουν 8 ή 9 ετών, οι ίδιοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.