CELEBRITIES

H Rosie Huntington-Whiteley μόλις λάνσαρε τη minimal συλλογή μαγιό των ονείρων μας


JTeam

8 Ιουνίου 2023

H Rosie Huntington-Whiteley μόλις λάνσαρε τη minimal συλλογή μαγιό των ονείρων μας
@rosiehw
Όταν η «quiet luxury» αισθητική συναντά το swimwear

Αν μια celebrity έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την αισθητική της, αυτή θα ήταν με διαφορά η Rosie Huntington-Whiteley, η οποία έχει ταυτιστεί με «quiet luxury» σύνολα. Η ίδια αγαπά τον minimal χαρακτήρα στην εμφάνιση της, αλλά παράλληλα προσθέτει πολυτελείς λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Πέρα από την εμφάνιση της, την οποία η ίδια επιμελείται, είναι και ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος αφού πέρα από το μόντελινγκ, ασχολείται πλέον με την επιχειρηματικότητα, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand ομορφιάς, με την επωνυμία «Rose Inc», καθώς επίσης έχει συνεργαστεί με κορυφαίoυς οίκους για το λανσάρισμα της δικής της συλλογής.

Έτσι και αυτή τη φορά, έχουμε πολυαναμενόμενη συνεργασία που έχει ενθουσιάσει τόσο τους fan της ίδιας, όσο και το κοινό της μόδας. Το διάσημο πρώην μοντέλο της VS, συνεργάζεται με την Hunza G, και δημιουργεί τη δική της limited συλλογή, η οποία μόλις κυκλοφόρησε.

Jenny.Gr
@rosiehw


Η ίδια θέλησε να μας παρουσιάσει μερικά από τα σχέδια της συλλογής, μέσα από ένα post στο instagram, όπου τη βλέπουμε να δοκιμάζει μαγιώ ολόσωμα και μπικίνι σε neutral αποχρώσεις και crincle υφές. Και επειδή τα συγκεκριμένα μαγιώ μπορεί να σου θυμίζουν ήδη κάτι, να σημειωθεί πως το 2019, η Huntington είχε επιλέξει ένα ολόσωμο κομμάτι σε ιβουάρ απόχρωση, από την (όχι και τόσο γνωστή μέχρι τότε) εταιρεία Hunza G.

Jenny.Gr
@rosiehw


Ένα post της Rosie όμως με το συγκεκριμένο μαγιώ, ήταν αρκετό να δημιουργήσει νέες τάσεις και να ωθήσει όλο και περισσότερες να αποκτήσουν αυτό το κομμάτι και να υιοθετήσουν μια πιο μίνιμαλ και κομψή αισθητική. Το γεγονός αυτό, φαίνεται να αποτέλεσε και την αφορμή για τη σημερινή συνεργασία του διάσημου μοντέλου με το brand, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει από μίνιμαλ σχέδια, μέχρι πιο έντονες αποχρώσεις του ροζ.

Jenny.Gr
@rosiehw

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.