CELEBRITIES

Ο Johnny Depp χαρίζει την αποζημίωση της Amber Heard σε 5 φιλανθρωπικές οργανώσεις


JTeam

15 Ιουνίου 2023

Ο Johnny Depp χαρίζει την αποζημίωση της Amber Heard σε 5 φιλανθρωπικές οργανώσεις
Splash News
Το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων θα διατεθεί για καλό σκοπό

Η Amber Heard κατέβαλε στον Johnny Depp, το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων, όπως ακριβώς είχε ορίσει το δικαστήριο μετά τη δίκη μεταξύ των δύο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Heard, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του TMZ, έδωσε τα χρήματα που αντλήθηκαν από την ασφάλειά της, τα οποία θα πάνε όλα σε πέντε φιλανθρωπικές έπειτα από απόφαση του Depp.

Το ποσό θα κατανεμηθεί μάλιστα, ισάξια στις διάφορες οργανώσεις, από 200.000 δολάρια το καθένα για σκοπούς από παροχή βοήθειας σε άρρωστα παιδιά με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες μέχρι την διάθεση στέγης για αδύναμες κοινότητες αλλά και περιβαλλοντικούς σκοπούς. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που θα ενισχυθούν οικονομικά, είναι οι: Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.

Να θυμίσουμε ότι ο Johnny Depp είχε κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του, για δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, του 2018, όπου υπονοούσε ότι ο ηθοποιός ασκούσε ενδοοικογενειακή βία. Η Amber Heard δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε, αν και οι πληροφορίες λένε ότι θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 24 Ιουνίου στο 69ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στην Ταορμίνα της Σικελίας, για την προώθηση της νέας της ταινίας "In The Fire", ενώ ο Depp έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στις φετινές Κάννες για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Λουδοβίκος ΧV, στην ταινία "Jeanne du Barry" της Maïwenn.

Η υποδοχή του από το κοινό ήταν κάτι παραπάνω από θερμή αφού για 7 ολόκληρα λεπτά καταχειροκροτήθηκε για τον ρόλο του, κάνοντάς τον να ξεσπάσει σε δάκρυα από τη συγκίνηση. Σε δάκρυα ξέσπασε και η σκηνοθέτιδα της ταινίας και ηθοποιός, Maiwenn, η οποία είπε: «Θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τον αγαπημένο μου, με τον παραγωγό μου, με τον Le Pacte», συμπληρώνοντας: «ήταν μια παραγωγή που ήταν δύσκολη για μένα και θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με όλη μου την ομάδα κατά μήκος της αίθουσας».

Η επιστροφή του πάντως θεωρείται από πολλούς ως μια μορφή «αποκατάστασης», που εξοργίζει τις οργανώσεις οι οποίες δίνουν αγώνα για την ισότητα των φύλων. «Πώς να καταλάβουμε την απόφαση του Φεστιβάλ να επιλέξει ακριβώς αυτήν την ταινία για την πρώτη ημέρα του; Μας παγώνει η αίσθηση ατιμωρησίας που απορρέει από αυτό», κατήγγειλαν πολλές συλλογικότητες, όπως οι 50/50, Lab Femmes de cinema και 1.000 visages.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.