CELEBRITIES

Bradley Cooper: Θα καθίσει για τρίτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη;


JTeam

15 Ιουνίου 2023

Bradley Cooper: Θα καθίσει για τρίτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη;
Πριν καν το βιογραφικό δράμα «Maestro» κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, δημοσιεύματα θέλουν τον Bradley Cooper να περνάει στο επόμενο σκηνοθετικό του εγχείρημα για τη μεγάλη οθόνη με το πρότζεκτ «Is This Thing On?».

επικείμενο βιογραφικό δράμα «Maestro», δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος φαίνεται πως έχει ήδη βρει το επόμενο πρότζεκτ του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος και πολύ καλός του φίλος Will Arnett πρόκειται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να συμπρωταγωνιστήσουν και να δημιουργήσουν για λογαριασμό της Searchlight Pictures μια νέα ταινία με τίτλο «Is This Thing On?». Το σενάριο υπογράφουν ο Arnett με τον Mark Chappell, με τον Cooper να βρίσκεται, επίσης, στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Αμφότεροι Cooper και Arnett, τον οποίων η φιλία εκτείνεται πολύ πίσω, πριν ακόμη γνωρίσουν την επιτυχία στο Hollywood, θα αναλάβουν χρέη παραγωγού σε συνεργασία με τον Kris Thykier. Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ενώ, φυσικά, η απεργία του Σωματείου Αμερικανών Σεναριογράφων ίσως καθυστερήσει το πρότζεκτ που βρίσκεται στα αρχικά στάδια προς το παρόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.