CELEBRITIES

Ο Κέβιν Σπέισι «τραμπουκίζει σεξουαλικά» άνδρες και «παίρνει ευχαρίστηση όταν νιώσουν αβοήθητοι», σύμφωνα με εισαγγελέα


JTeam

30 Ιουνίου 2023

Ο Κέβιν Σπέισι «τραμπουκίζει σεξουαλικά» άνδρες και «παίρνει ευχαρίστηση όταν νιώσουν αβοήθητοι», σύμφωνα με εισαγγελέα
Splash News
Οι τελευταίες εξελίξεις από την εκδίκαση της υπόθεσης του ηθοποιού

O Κέβιν Σπέισι είναι «τραμπουκίζει σεξουαλικά» άνδρες και «παίρνει ευχαρίστηση κάνοντας τους άλλους να νιώσουν αβοήθητοι και άβολα», δήλωσε εισαγγελέας σε βρετανικό δικαστήριο. ΄

Η Κριστίν Ανιού, όπως ονομάζεται, τόνισε πως η «αγαπημένη μέθοδος κακοποίησης» του ηθοποιού ήταν «το να αρπάζει επιθετικά άλλους άνδρες από τον καβάλο». Σε μία περίπτωση, μάλιστα, προχώρησε περισσότερο και έκανε στοματικό σεξ σε έναν άνδρα που κοιμόταν – άρα, χωρίς την συγκατάθεσή του και, όπως όλοι γνωρίζουμε, χωρίς συγκατάθεση, είναι βιασμός. Ο Σπέισι «έκανε κατάχρηση εξουσίας, φήμης και επιρροής» για να πάρει «όποιον ήθελε, όποτε ήθελε», τόνισε η Ανιού.

Φυσικά και ο Σπέισι δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες για περιστατικά που αφορούν 4 άνδρες, την περίοδο 2001-2013, όταν εκείνος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο.

Η Ανιού ειπε πως οι μηνυτές περιλαμβάνουν έναν ανερχόμενο ηθοποιός και έναν άνδρα τον οποίο ο Σπέισι συνάντησε σε επαγγελματική εκδήλωση. Η βρετανική νομοθεσία προστατεύει την ανωνυμία των θυμάτων σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, οπότε δεν θα έρθουν στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία των ανδρών αυτών. Ο δικηγόρος του ηθοποιού ήταν συνοπτικός και επέμεινε στην αθωότητα του πελάτη του.

Η Ανιού δεν σταμάτησε εκεί. Μίλησε συγκεκριμένα για όσα φέρεται να έκανε ο Σπέισι σε κάθε άνδρα – ο ένας, του είπε ξεκάθαρα να μην τον ξαναγγίξει και η αντίδραση του ηθοποιού, ήταν να βάλει τα γέλια. Έπειτα, του είπε πως αυτή η αντίσταση «τον ερέθιζε». Κάποιος άλλος, πήγε στο διαμέρισμα του Σπέισι για ένα ποτό και αποκοιμήθηκε. Μερικές ώρες μετά, εκείνος βρισκόταν στα γόνατα και του έκανε στοματικό σεξ – τον έσπρωξε μακριά του, και ο ηθοποιός του ζήτησε να φύγει.

Έπειτα, επανέφερε στο προσκήνιο παλιές συνεντεύξεις του Σπέισι, στις οποίες είπε πως «ήταν απόλυτα δυνατό και, πράγματι, πιθανό» να «την έπεσε άτσαλα» σε άνδρες, αλλά δεν θα άγγιζε τον καβάλο κανενός «χωρίς ενδείξεις συναίνεσης». Όταν εκείνη μιλούσε, ο ηθοποιός κοιτούσε μακριά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.