CELEBRITIES

Αντέλ: «Τολμήστε να μου ρίξετε πράγματα και θα σας σκοτώσω»- Απηύδησε με το κοινό που πετά μέχρι και στάχτη σε καλλιτέχνες


Κλέλια Φατούρου

5 Ιουλίου 2023

Αντέλ: «Τολμήστε να μου ρίξετε πράγματα και θα σας σκοτώσω»- Απηύδησε με το κοινό που πετά μέχρι και στάχτη σε καλλιτέχνες
Οι καλλιτέχνες στη σκηνή έχουν γίνει στόχος τώρα τελευταία

Έχει παραγίνει τώρα τελευταία το κακό με τους fans που πετούν ό,τι βρουν πάνω στους καλλιτέχνες σε live, οπότε η Αντέλ είπε να πάρει τα μέτρα της και να τους προειδοποιήσει.

Και δικαίως το έκανε, αν σκεφτείς όλα όσα έχουν συμβεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μία fan έριξε στη σκηνή της Πινκ τη στάχτη της μητέρας της, φέρνοντας την τραγουδίστρια σε μία ελαφριά αμηχανία. Ο Λιλ Νας Χ δέχτηκε ένα sex toy πάνω στο stage, αλλά κάποιοι, όπως η Bebe Rexha και η Kelsea Ballerini, που χτυπήθηκαν άσχημα όταν προσγειώθηκαν αντικείμενο στο πρόσωπό τους.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τους fans και έχουν πάθει ελληνικά μπουζούκια, αλλά η Αντέλ δεν πρόκειται να το επιτρέψει και το έκανε ξεκάθαρο πριν ξεκινήσει τη συναυλία της στο Λας Βέγκας. «Σταματήστε να πετάτε πράγματα. Έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι στις συναυλίες έχουν αρχίσει να ξεχνούν τους καλούς τρόπους τους; Σας προκαλώ. Τολμήστε να ρίξετε κάτι και θα σας σκοτώσω γαμώτο!».

@evioni_evioni She aint having it bb #adele #weekendswithadele #lasvegas #ceasarspalace #beberexha #fyp @Adele Access ♬ original sound - Evan Masella

Ταυτόχρονα κρατούσε αυτά τα παιδικά όπλα που εκτοξεύουν αντικείμενα, ρίχνοντας ένα t-shirt στο κοινό, ως δώρο. «Αντί να ρίχνετε πράγματα στον καλλιτέχνη, ρίξτε τα στους άλλους», είπε γελώντας και λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά. Λίγο μετά ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας και θα κάνει 34 ακόμη συναυλίες μέχρι τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS