CELEBRITIES

Σε ποιον λέει «όχι» η Σακίρα με το παλτό της;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουλίου 2023

Σε ποιον λέει «όχι» η Σακίρα με το παλτό της;
splashnews.com
Το να πεις «όχι», θέλει κάποια δύναμη και η Σακίρα -μάλλον- την απέκτησε

Η μόδα είναι μια γλώσσα που περνάει μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις και λέει πολύ περισσότερα μερικές φορές από όσα τολμάς ή θέλεις να μοιραστείς. Άλλες φορές όμως χρησιμοποιείται και ως μέσο για να επικοινωνήσεις κάτι που σε ταλανίζει και να περάσεις «υποχθόνια» το μήνυμά σου.

Κάτι τέτοιο πιστεύουμε πως έκανε και η αγαπημένη μας Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία ήταν καλεσμένη στο show Υψηλής Ραπτικής των Viktor & Rolf για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023 στο Παρίσι.

Η Σακίρα έκανε την εμφάνισή της φορώντας ένα λευκό παλτό με κρυσταλλάκια στα τελειώματα, μια σφιχτή ζώνη στη μέση, γυαλιά ηλίου CARRERA 1054/S και μπρονζέ πέδιλα με φιάπα. Φυσικά δεν ήταν αυτά που έκαναν τη Σακίρα talk of the town, αλλά το τεράστιο «NO», που ήταν αριστοτεχνικά ραμμένο και κατασκευασμένο πάνω στο παλτό, λες και βλέπαμε κάποιο κόμικ illustration και το «NO» να βγαίνει μέσα από το στήθος της. Εξαιρετική κατασκευή, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο από το αξιόλογο δίδυμο των Viktor & Rolf.

Αυτό που μένει αναπάντητο είναι για ποιον προοριζόταν το «NO» στο look της. Ίσως μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον, αλλά και πάλι ποιος ξέρει;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.