CELEBRITIES

Η Λίντσεϊ Λόχαν γέννησε το πρώτο της παιδί


JTeam

18 Ιουλίου 2023

Η Λίντσεϊ Λόχαν γέννησε το πρώτο της παιδί
Instagram/ lindsaylohan
Η 36χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα "Luai", ένα αραβικό όνομα που σημαίνει ασπίδα ή προστάτης

Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε για πρώτη φορά μητέρα, και σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της, γέννησε στο Ντουμπάι όπου ζει μαζί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμας, αν και η ακριβής ημερομηνία του τοκετού δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Η 36χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα "Luai", ένα αραβικό όνομα που σημαίνει ασπίδα ή προστάτης.

«Η Λίντσεϊ Λόχαν και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμαs, καλωσόρισαν ένα όμορφο, υγιές αγοράκι με το όνομα Luai. Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη», ανέφερε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

Tον Απρίλιο, η Λόχαν δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμοσύνης της, χαρίζοντας στο κοινό μία από τις πιο τρυφερές λήψεις που έχει αναρτήσει ποτέ. Σε ένα story, η σταρ φωτογραφίζεται μπροστά από έναν καθρέφτη, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και προβάλλοντας τη νέα εκδοχή του σώματός της.

Jenny.Gr

H star ανακοίνωσε μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της τον Μάρτιο, όπως είχε κάνει και με τον αρραβώνα της.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη είχε δημοσιεύσει ένα βρεφικό φορμάκι, πάνω στο οποίο ήταν γραμμένη η φράση "Coming soon". Το μόνο που ανέφερε δίπλα ήταν: «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!». Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2021 ενώ τον περασμένο Ιούλιο οι δυο τους παντρεύτηκαν.

Η Lohan για να κάνει την είδηση γνωστή τότε, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της. «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει έτσι κάθε ημέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.