CELEBRITIES

Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι: Ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια στο αυτοκίνητο μετά το sleepover τους


Τόνια Τζάφερη

25 Ιουλίου 2023

Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι: Ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια στο αυτοκίνητο μετά το sleepover τους
Splash News
Το «Shady» είναι ήδη trend, και όπως φαίνεται Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι είναι μαζί και ερωτευμένοι

Εμείς στο είχαμε πει από τον Μάιο, όταν το διάσημο μοντέλο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, είχαν βρεθεί στον ίδιο γάμο στη Σαρδηνία. Από τότε έκαναν λόγο τα δημοσιεύματα για έντονο φλερτ ανάμεσα στην Ιρίνα Σάικ και τον Τομ Μπρέιντι, χωρίς ωστόσο να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Σύμφωνα με τις τότε πηγές, η Ιρίνα φλέρταρε έντονα τον Μπρέιντι, ο οποίος ανταπέδωσε διστακτικά και προτίμησε να «προχωρήσει» αργά, όπως συνηθίζει στις σχέσεις του. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν όσοι βρέθηκαν δίπλα τους. Λίγοι μήνες όμως, φαίνεται πως ήταν αρκετοί για την Ιρίνα, αφού εχθές οι δυο τους εντοπίστηκαν στο αμάξι του Μπρέιντι να ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια, χαμόγελα και στοργικές ματιές.


Όλα ξεκίνησαν εχθές το απόγευμα, όταν ο διάσημος αθλητής και πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, πήγε να παραλάβει την Ιρίνα από το ξενοδοχείο της στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια οι δυο τους, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του Μπρέιντι όπου πέρασαν τη νύχτα μαζί. Γύρω στις 9:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, ο φακός τους εντόπισε να φεύγουν από το σπίτι του αθλητή και σε ένα φανάρι, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να μας δώσει ένα από τα πιο τρυφερά τους στιγμιότυπα.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το PageSix, η Ιρίνα φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο απόγευμα, ενώ νωρίς το πρωί ο Μπρέιντι την γύρισε στο ξενοδοχείο της, προκειμένου να συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους.

Το νέο ειδύλλιο του Χόλιγουντ είναι εδώ και όπως δείχνει έχει ξεκινήσει με όλες τις καλές προθέσεις. Η Ιρίνα διεκδίκησε αυτό που ήθελε, και πλέον το ενδιαφέρον είναι κάτι παραπάνω από αμοιβαίο. Όσο για τον Μπρέιντι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, με τον ίδιο να είναι και πάλι ερωτευμένος, μετά το διαζύγιο του από την Ζιζέλ, ύστερα από 13 χρόνια γάμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.