UPDATE

Irina Shayk και Tom Brady πήγαν σε γάμο 12 εκατομμυρίων και φήμες τους θέλουν μαζί


JTeam

10 Ιουνίου 2023

Irina Shayk και Tom Brady πήγαν σε γάμο 12 εκατομμυρίων και φήμες τους θέλουν μαζί
@irinashayk
Οι δυο διάσημοι celebrities πέρασαν κοινό χρόνο στην Σαρδήνια της Ιταλίας

Τα διεθνή μέσα συζητούν για τον εντυπωσιακό γάμο των 12 εκατομμυρίων δολαρίων που πραγματοποίησαν οι Joe Nahmad και Madison Headrick, στην περιοχή της Σαρδηνίας. Πέρα του γάμου όμως, τα βλέμματα στράφηκαν και στους εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και η Irina Shayk, όπως επίσης και ο Tom Brady.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, η Irina Shayk φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αμερικανικού ποδοσφαίρου, και δεν δίστασε να τον πλησιάσει, αλλά και να δείξει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο του.

Ο γάμος που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, πέρα από τη τελετή, περιελάμβανε και πλήθος δραστηριοτήτων για αρκετές ημέρες. Έτσι οι δυο celebrities, βρέθηκαν σε πολλά δείπνα και πάρτι, όπου ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Στην παρέα τους είχαν και άλλους celebrities, όπως ο Leonardo DiCaprio και η Serena Williams με τον σύντροφο της, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην Costa Smeralda της Σαρδηνίας.

«Η Irina ήθελε να βρίσκεται δίπλα στον Brady όλη την ώρα», δηλώνει η ίδια πηγή». «Φάνηκε να έχει έντονο ενδιαφέρον προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του NFL».

Jenny.Gr
@irinashayk

Από την άλλη ο Brady φάνηκε να είναι πιο χαλαρός, δίχως να ανταποδώσει στη θερμή συμπεριφορά του μοντέλου.

Οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο στην Σαρδηνία της Ιταλίας και τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη.

Να σημειωθεί πως το περασμένο φθινόπωρο, ο Tom Brady, χώρισε από τη Gisele μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα και αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.