CELEBRITIES

Ο Χάρι Στάιλς φόρεσε το μαγιό του και όλοι προσέξαμε το - αφιερωμένο στην πρώην - τατουάζ του


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Ο Χάρι Στάιλς φόρεσε το μαγιό του και όλοι προσέξαμε το - αφιερωμένο στην πρώην - τατουάζ του
Splash News
Οι διακοπές του Χάρι Στάιλς στην Ιταλία φέρνουν ξανά την πρώην σχέση του με την Ολίβια, στο προσκήνιο

Μπορεί η σχέση ανάμεσα στον Χάρι Στάιλς και την Ολίβια Γουάιλντ να κράτησε δυο χρόνια, ωστόσο οι στιγμές που πέρασαν μαζί, φαίνεται να τους στιγμάτισαν.

Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αποδεικνύεται και στον μηρό του Στάιλς, ο οποίος για διακοπές στην Μπολσένα της Ιταλίας πήγε, -αλλά κατέληξε να γίνεται πρώτο θέμα εξαιτίας του ταττού του. Ο διάσημος τραγουδιστής φωτογραφήθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές του, και μέσα από τα κλικς που κυκλοφόρησαν, τα βλέμματα έπεσαν στο τατουάζ του, το οποίο αναγράφει το όνομα «Ολίβια».


Όσο συνηθισμένο και αν ακούγεται το να χτυπάς ταττουάζ, το όνομα του αγαπημένου σου, φαίνεται πως ούτε ο ανατρεπτικός Χάρι Στάιλς κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη μάστιγα. Ίσως αυτός να είναι και ο δικός του τρόπος, να θυμάται όλα όσα θέλει να κρατήσει από τις σχέσεις του, ακόμη και αν έχουν τελειώσει.

Όπως αναφέρουν και τα ξένα δημοσιεύματα, η Ολίβια Γουάιλντ αποτέλεσε μια από τις πιο μακροπρόθεσμες σχέσεις του Στάιλς και υπήρχε μια ιδιαίτερη σύνδεση ανάμεσα τους. Το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Don't Worry Darling» και έληξε τον Νοέμβριο του 2022.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.