UPDATE #NOW

Χάρι Στάιλς: H στιγμή που τραυματίζεται στο μάτι, από αντικείμενο θαυμαστή σε συναυλία του


Τόνια Τζάφερη

10 Ιουλίου 2023

Χάρι Στάιλς: H στιγμή που τραυματίζεται στο μάτι, από αντικείμενο θαυμαστή σε συναυλία του
@harrystyles/ instagram
Ο Χάρι Στάιλς είναι ο πιο πρόσφατος καλλιτέχνης στη μακρά λίστα των συναδέλφων του, που έχουν γίνει στόχος φανς σε συναυλίες

Είναι γνωστή η τάση του κοινού τώρα τελευταία, να πετάει αντικείμενα στους καλλιτέχνες, την ώρα που βρίσκονται επί σκηνής και ερμηνεύουν. Ακόμη και αν δεν είναι κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, όλο και περισσότεροι celebrities, καταλήγουν να εγκαταλείπουν τη συναυλία τους τραυματισμένοι.

Η Μπέμπε Ρέτζα δέχτηκε κινητό στο μάτι της, το οποίο προκάλεσε σοβαρό τραύμα μέχρι και ράμματα. To ίδιο και ο Ντρέικ σε προχθεσινή του συναυλία, ενώ πιο «περίεργα αντικείμενα» είχαμε στη συναυλία της Πίνκ, όπου φαν της πέταξε ένα σακουλάκι με την τέφρα της μητέρας του. Ο Λιλ Νας Ξ δέχτηκε sex toys, ενώ αυτή η επικίνδυνη τάση του κοινού δεν φαίνεται να έχει σταματημό.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά, μπήκε ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος την ώρα που ερμήνευε μια ακόμη επιτυχία του, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο του, το οποίο τον τραυμάτισε στο μάτι του. Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από παραβρισκόμενους δείχνουν τον Στάιλς να περπατά στη σκηνή, δείχνοντας να πονάει, αλλά και να δυσκολεύεται με την όραση του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς ήταν το αντικείμενο αυτό, ενώ ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία δήλωση ή ανάρτηση για το συμβάν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι Στάιλς γίνεται στόχος σε συναυλία του, καθώς το 2022, βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνουν αντίστοιχο περιστατικό στο Λος Άντζελες. Ο Χάρι Στάιλς είναι ο πιο πρόσφατος καλλιτέχνης στη μακρά πλέον λίστα των συναδέλφων του που έχουν γίνει στόχος των φανς σε συναυλίες, οι οποίες πλέον χρειάζονται περισσότερα μέτρα προστασίας.

Η Αντέλ, από την άλλη, για να προλάβει ανάλογο περιστατικό στην πρόσφατη συναυλία της, απείλησε με χιούμορ τους θαυμαστές της πως θα τους πυροβολήσει, αν κάποιος της πετάξει κάτι, την ώρα που η ίδια ερμηνεύει.