CELEBRITIES

Η Τζέιμι Λι Κέρτις στο πλευρό της τρανς κόρης της: «Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να είναι αυτό που θέλει»


JTeam

2 Αυγούστου 2023

Η Τζέιμι Λι Κέρτις στο πλευρό της τρανς κόρης της: «Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να είναι αυτό που θέλει»
«Γονιός σημαίνει αγάπη», δήλωσε πρόσφατα στο chat show, Morning Joe

Η Τζέιμι Λι Κέρτις φροντίζει να είναι με κάθε αφορμή, στο πλευρό της κόρης της, Ρούμπι, από τότε που ανακοίνωσε δημόσια ότι είναι τρανς. Τώρα σε νέα συνέντευξή της με τον συμπαρουσιαστή του Morning Joe, Joe Scarborough, η 64χρονη ηθοποιός μίλησε για το νέο της graphic novel Mother Nature αλλά και για την 25χρονη κόρη της.

«Αυτή η ζωή έχει να κάνει με την αγάπη», ανέφερε η Κέρτις, προσθέτοντας: «Γονιός σημαίνει αγάπη και αγαπώ τη Ρούμπι. Την αγαπώ. Οι άνθρωποι έχουν πει: "Είσαι τόσο σπουδαία που δέχεσαι την αγάπη της". Τι είναι αυτά που λες; Αυτή είναι η κόρη μου, αυτό το ανθρώπινο ον ήρθε σε μένα και μου είπε: "Αυτή είμαι εγώ". «Και η δουλειά μου είναι να πω: "Καλώς ήρθες σπίτι". Θα αγωνιστώ και θα υπερασπιστώ το δικαίωμά της να υπάρχει σε όποιον ισχυρίζεται το αντίθετο».

Η Ρούμπι, η οποία παντρεύτηκε τη σύντροφό της Kynthia τον Μάιο του 2022, αποκάλυψε ότι είναι τρανς στη μητέρα και στον πατέρα της, το 2020. Η Κέρτις, έχει αποκτήσει τις δύο κόρες της, τη Ρούμπι και την Άννι, με τον 75χρονο σήμερα σύζυγό της Κρίστοφερ Γκεστ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Morning Joe και μίλησε για τον εθισμό της σε οπιοειδή, ενώ δήλωσε πως η χειρότερη μέρα της «ήταν αόρατη για όλους τους άλλους».

«Είμαι τυχερή. Δεν πήρα καταστροφικές αποφάσεις ενώ βρισκόμουν υπό την επήρρεια ουσιών, τις οποίες θα μετάνιωνα για μια ζωή», πρόσθεσε. «Στις φυλακές, υπάρχουν γυναίκες των οποίων οι ζωές καταστράφηκαν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι επειδή διέπραξαν βίαια εγκλήματα, ούτε επειδή ήταν κακοί άνθρωποι - ήταν απλώς εθισμένες».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι μετά την απεξάρτηση, είδε τον κόσμο καθαρά. «Ήμουν εθισμένη στα οποιεοδή και μου άρεσε να μαστουρώνω», είπε, εντελώς ωμά. «Αν τότε μπορούσες να βρεις τόσο εύκολα φαιντανύλη στον δρόμο, θα είχα πεθάνει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.