CELEBRITIES

Η Τζέιμι Λι Κέρτις για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Μου άρεσε η χρήση - Θα είχα πεθάνει»


JTeam

29 Ιουλίου 2023

Η Τζέιμι Λι Κέρτις για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Μου άρεσε η χρήση - Θα είχα πεθάνει»
Η ηθοποιός έκανε χρήση οπιοειδών για 10 χρόνια

Η Τζέιμι Λι Κέρτις απέχει από τα ναρκωικά εδώ και 24 χρόνια, και δηλώνει «απίστευτα τυχερή». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Morning Joe και μίλησε για τον εθισμό της σε οπιοειδή, ενώ δήλωσε πως η χειρότερη μέρα της «ήταν αόρατη για όλους τους άλλους».

«Είμαι τυχερή. Δεν πήρα καταστροφικές αποφάσεις ενώ βρισκόμουν υπό την επήρρεια ουσιών, τις οποίες θα μετάνιωνα για μια ζωή», πρόσθεσε. «Στις φυλακές, υπάρχουν γυναίκες των οποίων οι ζωές καταστράφηκαν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι επειδή διέπραξαν βίαια εγκλήματα, ούτε επειδή ήταν κακοί άνθρωποι - ήταν απλώς εθισμένες».

«Είμαι απίστευτα τυχερή που δεν ήταν αυτή η δική μου μοίρα».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι μετά την απεξάρτηση, είδε τον κόσμο καθαρά. «Ήμουν εθισμένη στα οποιεοδή και μου άρεσε να μαστουρώνω», είπε, εντελώς ωμά. «Αν τότε μπορούσες να βρεις τόσο εύκολα φαιντανύλη στον δρόμο, θα είχα πεθάνει».

Η χρήση ναρκωτικών τελείωσε το 1999. «Έκανα οπιοειδή για 10 χρόνια, έκλεβα, παρανομούσα. Δεν το ήξερε κανείς. Κανείς», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν και θεωρεί πως η απεξάρτηση είναι το μεγαλύτερο επίγευγμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.