CELEBRITIES

Λίντσεϊ Λόχαν: Δείχνει το σώμα της λίγο μετά τη γέννα - «Δεν είμαι φυσιολογική μαμά»


JTeam

3 Αυγούστου 2023

Λίντσεϊ Λόχαν: Δείχνει το σώμα της λίγο μετά τη γέννα - «Δεν είμαι φυσιολογική μαμά»
@lindseylohan / instagram
Τι ακριβώς εννοούσε η Λίντσεϊ Λόχαν, με αυτή της τη φράση;

Με μια της εικόνα η Λίντσεϊ Λόχαν θέλησε να εκφράσει όλα όσα νιώθει, λίγες εβδομάδες μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.
Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια selfie mirror, για να αναδείξει τα άνετα ρούχα της, αλλά και να δηλώσει πως προς το παρών δεν αποτελεί μια φυσιολογική μητέρα.

«Είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που κατάφερε το κορμί μου, όλους αυτούς τους μήνες της εγκυμοσύνης, αλλά και τώρα κατά τη διαδικασία της ανάρρωσης. Η απόκτηση ενός μωρού είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου», δήλωσε η ίδια αρχικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άνετα εσώρουχα της, τα οποία εξακολουθεί να χρειάζεται και να την βολεύουν, αφού δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την εγκυμοσύνη της. «Τα εσώρουχα μου είναι ακόμη για postpartum μητέρες (δηλαδή για μητέρες που μόλις γέννησαν). Γιατί ακόμη δεν είμαι μια φυσιολογική μητέρα», είπε η διάσημη ηθοποιός.


Τον περασμένο μήνα, η 37χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον σύζυγό της, Μπέιντερ Σάμας, τον οποίον ονόμασαν «Λουάι», που σημαίνει προστάτης στα αραβικά. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι, εκεί που το ζευγάρι μένει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.