CELEBRITIES

Σαρλίζ Θερόν: Οι καλύτερες ερμηνείες μίας ηθοποιού που δεν φοβάται ποτέ να «τσαλακωθεί»


JTeam

7 Αυγούστου 2023

Σαρλίζ Θερόν: Οι καλύτερες ερμηνείες μίας ηθοποιού που δεν φοβάται ποτέ να «τσαλακωθεί»
Σήμερα η Σαρλίζ Θερόν γιορτάζει τα 48 της χρόνια και εμείς θυμόμαστε τις 8 καλύτερες ερμηνείες της ηθοποιού “χαμαιλέοντα” που κάνει δικό της κάθε ρόλο που αναλαμβάνει

Στις 7 Αυγούστου του 1975 γεννήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός Σαρλίζ Θερόν, που έζησε μία περίεργη και δύσκολη ζωή, την οποία όμως ακολούθησε μία λαμπρή καριέρα.

Γεννήθηκε στην περιοχή Μπενόνι της Νότιας Αφρικής και ήταν μοναχοπαίδι που μεγάλωσε στη φάρμα των γονιών της. Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια τα σημάδεψε ένα άκρως τραυματικό γεγονός. Η ζωή της έλαβε μία περίεργη τροπή στις 21 Ιουνίου 1991, όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της, ο οποίος ήταν μέθυσος και βίαιος απέναντι τους, πυροβολώντας τον μπροστά σε εκείνη. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοάμυνα και η μητέρα της δεν καταδικάστηκε ποτέ, όμως η εικόνα έμεινε χαραγμένη στην 16χρονη – τότε – Σαρλίζ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.