CELEBRITIES

Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της
Instagram/ badgalriri
Φίλη του ζευγαριού φέρεται να είπε ότι το μωρό μοιάζει πάρα πολύ στη Ριάνα και ότι έχει ακόμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της

Η Ριάνα έφερε στον κόσμο, ένα υγιές και όμορφο κορίτσι, όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στο ζευγάρι. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Media Take Out ενώ φίλη του ζευγαριού φέρεται να είπε ότι το μωρό, γένους θηλυκού, μοιάζει πάρα πολύ στη Ριάνα και ότι έχει ακόμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της.

Η 35χρονη σταρ και ο Asap Rocky έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2022.

Να θυμίσουμε ότι η Ριάνα ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της τη βραδιά του Super Bowl. Στο ημίχρονο του 57ου Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Philadelphia Eagles και Kansas City Chiefs για το πρωτάθλημα, η Rihanna έδωσε το show της ζωής της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ξένα μέσα, ενώ η ίδια είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές της λίγες ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας πως θα έχει και έναν εκλεκτό καλεσμένο στο Super Bowl, όπου όπως αποδείχθηκε ήταν το δεύτερο μωρό της.

Jenny.Gr

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις, είχε μιλήσει μάλιστα για τις προσδοκίες της για τη μητρότητα: «Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι μέχρι τώρα. Απλώς το βιώνω όπως είναι κάθε εβδομάδα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και απλά το απολαμβάνω».

Kατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης, η σταρ είχε δηλώσει σχετικά με τα ρούχα της εγκυμοσύνης: «Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα ειδικό μαγαζί για εγκύους. Λυπάμαι, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι όπως θέλω. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει».

Όπως και η εγκυμοσύνη, έτσι και η μητρότητα δεν την εμποδίζει να ντύνεται όπως θέλει και αυτό είναι που απολαμβάνουμε περισσότερο πάνω της, αφού από τότε που έγινε μητέρα και ξαναέμεινε έγκυος, ο φακός έχει καταγράψει τις καλύτερες και πιο στιλάτες εμφανίσεις της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.