CELEBRITIES

Rihanna: Ο A$AP Rocky πόσταρε φωτογραφίες με τον γιο τους (και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο)


JTeam

20 Ιουνίου 2023

Rihanna: Ο A$AP Rocky πόσταρε φωτογραφίες με τον γιο τους (και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο)
@asaprocky
Ο μικρός RZA παραμένει χαμογελαστός και αξιολάτρευτος σε κάθε λήψη

A$AP Rocky και Rihanna είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπά βαθιά η pop κουλτούρα και εκείνοι φροντίζουν με τη σειρά τους να ανταποδίδουν την αγάπη, αλλά και να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Αυτή τη φορά, ο A$AP μοιράστηκε μερικές ακόμη αξιολάτρευτες εικόνες από την Rihanna και τον γιο τους με αφορμή την ημέρα του πατέρα, και το κοινό δεν σταματά να σχολιάζει το πόσο χαριτωμένοι και cool είναι. «Κάθε ημέρα είναι η μέρα του πατέρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο διάσημος ράπερ στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιλαμβάνει πιο ιδιωτικές και οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού. Και η Rihanna άφησε το δικό της σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση αναφέροντας: «Τα αγόρια Mayers έχουν κλέψει ολόκληρη την καρδιά μου. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα σπασίκλα», είπε η Rihanna σε σχόλιο.

Το ζευγάρι δεν ερωτεύτηκε αμέσως - ήταν για πολλά χρόνια φίλοι, όμως, το 2021, επισημοποίησαν τη σχέση τους και, λίγο μετά, έγιναν γονείς. Τον περασμένο Μάιο, η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο Super Bowl, ενώ οι οικογενειακές τους λήψεις δεν σταματούν ποτέ να ενθουσιάζουν τους fans.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.