ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Rihanna πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια του Pharrell William για την Louis Vuitton


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Ιουνίου 2023

Η Rihanna πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια του Pharrell William για την Louis Vuitton
@pharell/ instagram
Εξαιρετική επιλογή και τέλειο timing για την νέα καμπάνια του Pharrell Williams

Η Louis Vuitton φλεξάρει τους stars της; Μάλλον ναι, αλλά καλά κάνει! Μετά την τοποθέτηση του Pharrell Williams στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος του οίκου, η Louis Vuitton «παίρνει» μαζί της την -πιο διάσημη δεν έχει- τραγουδίστρια, επιχειρηματία Rihanna.

Στην πρώτη του καμπάνια ο Pharrell Williams αποφάσισε να βάλει στο κέντρο την Bad Girl Riri με την χαριτωμένη κοιλιά εγκυμοσύνης της.

Η καμπάνια παρουσιάστηκε σε μια τεράστια πινακίδα στο Παρίσι, λίγο πριν ξεκινήσει στην πόλη η Ανδρική Εβδομάδα Μόδας και ξετυλιχθεί στην πασαρέλα ολόκληρο το όραμα του Pharrell. Βέβαια ο οίκος δεν έχει ακόμα μοιραστεί με το κοινό την καμπάνια, αλλά ο «δαιμόνιος» Pharrell δεν έχασε χρόνο και ανέβασε μια φωτογραφία με την καμπάνια στο background στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αν κοιτάξουμε με μεγαλύτερη προσοχή την καμπάνια θα δούμε τις χρωματιστές τσάντες που κρατάει η Riri και φυσικά το δερμάτινο πουκάμισο που φοράει με το κλασικό Damier pattern του οίκου κάπως «πειραγμένο». Πολλά μπορούμε να σκεφτούμε για την επικείμενη συλλογή, όπως μια μικρή ανακαίνιση στο Damier pattern, αλλά αυτό θα περιμένουμε να το δούμε στις 20 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.