CELEBRITIES

Η Ντέμι Μουρ κάνει τις καλύτερες διακοπές της στην Ελλάδα: «Παράδεισος»


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Η Ντέμι Μουρ κάνει τις καλύτερες διακοπές της στην Ελλάδα: «Παράδεισος»
Instagram/ demimoore
Η 60χρονη σταρ απολαμβάνει τοπία, αλμύρα και χαλάρωση στα νησιά της χώρας μας

Η Ντέμι Μουρ βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Ελλάδα, περνώντας τις καλύτερες διακοπές της ζωής της, όπως θα καταλάβεις κι εσύ, με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram.

H 60χρονη σταρ κάνει δημοσιεύσεις από τη χώρα μας και χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παράδεισο». Χαρακτηριστικά έγραψε δίπλα από δύο φωτογραφίες της όσο κάνει τις διακοπές της εδώ: «Παράδεισος. Ηλιοθεραπεία, παιχνίδι στο νερό, ύπνος με τριχωτούς φίλους και ένα καλό βιβλίo».

Χαμογελαστή και φορώντας το μαγιό της, η 60χρονη σταρ βγάζει selfie φωτογραφία αγκαλιά με τον σκύλο της, φορώντας γυαλιά ηλίου ενώ στην άλλη λήψη χαζεύουμε το κομψό πεντικιούρ της μπροστά από μια πισίνα έχοντας στον ορίζοντα τη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ντέμι Μουρ πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο για το πάρτι που οργάνωσε η Βερόνικα Πάστρα για τα γενέθλια της. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη βραδιά εκείνη, έκαναν τον γύρο των social.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται τη χώρα μας για τις διακοπές της καθώς είχε έρθει και πέρσι, κάνοντας κρουζιέρα στα ελληνικά νησιά με ένα πολυτελές σκάφος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.