CELEBRITIES

Η throwback φωτογραφία της Demi Moore για τον Bruce Willis με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα


JTeam

19 Ιουνίου 2023

Η throwback φωτογραφία της Demi Moore για τον Bruce Willis με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα
Instagram/ demimoore
Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, φυσικά του ευχήθηκε και η Emma Heming Willis

Mε αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, η Demi Moore δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία του Bruce Willis μαζί με τις τρεις κόρες τους από τότε που ήταν παντρεμένοι.

Η λεζάντα στην τρυφερή ανάρτηση έγραφε: «Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων BW (Bruce Willis) που μου έδωσες αυτά τα τρία όμορφα κορίτσια. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα!».

Ανάμεσα στον καταιγισμό από τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν και το εξής: «Υπέροχη οικογένεια! Είναι πολύτιμη η αγάπη και ο σεβασμός που δείχνετε και πάντα δείχνετε γι' αυτόν. Ήσασταν και συνεχίζετε να είστε μια υπέροχη οικογένεια».

Σε συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η σύζυγός του, Emma Heming Willis, η οποία ανέβασε στα stories φωτογραφίες για να ευχηθεί κι εκείνη με τη σειρά της. Η Emma παράλληλα γιόρτασε τα γενέθλιά της καθώς έκλεισε τα 45 χρόνια της.

Jenny.Gr

Στην παρακάτω φωτογραφία, τη βλέπουμε να σβήνει το κερί της μαζί με τις κόρες της, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Tallulah Willis μίλησε πρόσφατα για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της, Bruce Willis. Τον Φεβρουάριο, η οικογένεια του 68χρονου ηθοποιού αποκάλυψε ότι ο ίδιος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, μετά την ανακοίνωσή του τον Μάρτιο του 2022 ότι εγκαταλείπει την υποκριτική, καθώς είχαν επηρεαστεί οι ικανότητες τς έκφρασης και της κατανόησής του.

Η 29χρονη κόρη του προχώρησε σε μια συναισθηματική αποκάλυψη σε άρθρό της στη Vogue, λέγοντας ότι είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα της «εδώ και καιρό». Όπως εξηγεί: «Άρχισε να μην ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα, κάτι το οποίο μετά πήρε πιο έντονες προεκτάσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να το παίρνω προσωπικά. Έχει δύο παιδιά με τη μητριά μου, Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα».

Ο Bruce Willis έχει τρεις ακόμη κόρες, την Tallulah, τη Scout και τη Rumer με τη Demi Moore. Είναι επίσης πατέρας των Mabel και Evelyn, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Emma Willis.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.