CELEBRITIES

Bruce Willis: Η συγκινητική κίνηση της κόρης του για να τον φροντίσει - «Θα προσπαθήσω να μην κλάψω»


JTeam

23 Μαΐου 2023

Bruce Willis: Η συγκινητική κίνηση της κόρης του για να τον φροντίσει - «Θα προσπαθήσω να μην κλάψω»
Instagram @emmahemingwillis
Η σύζυγός του, Emma Heming Willis, μοιράστηκε στο Instagram την τρυφερή ιστορία

Η οικογένεια του Bruce Willis στέκεται στο πλευρό του, μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια. Η σύζυγός του, Emma Heming Willis, μοιράστηκε στο Instagram τη συγκινητική κίνηση της 9χρονης κόρης τους για να τον βοηθήσει.

«Πρέπει να σας πω αυτήν την ιστορία, και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να βάλω τα κλάματα», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο που ανάρτησε τη Δευτέρα. «Επειδή όταν η Evelyn μου τη διηγήθηκε, γέμισα δάκρυα».

Όπως εξήγησε, η 9χρονη έψαξε «fun facts για την άνοια» κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο και έμαθε ότι τα άτομα που πάσχουν «μπορεί να αφυδατωθούν πολύ».

«Τώρα, αυτό δεν είναι αστείο, αλλά είναι κάπως αστείο», είπε η Heming Willis. «Και είναι αλήθεια παιδί του πατέρα της, επειδή και στους δύο αρέσει να μαθαίνουν τυχαία πράγματα. Οπότε, της είπα “Evelyn, θα προσέχουμε πάντα να έχει ο μπαμπάς ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σ’ ευχαριστώ που μου το είπες. Αλλά το πιο τρυφερό που μπορείς να κάνεις, είναι να είσαι περίεργη και να ενημερώνεσαι συνέχεια για την ασθένεια του μπαμπά σου”».

Στα σχόλια, όλοι έγραφαν πόσο γλυκιά ήταν η κίνηση της μικρής. Κι η ετεροθαλής αδελφή της, Scout, την οποία ο Bruce Willis απέκτησε με την Demi Moore, έγραψε: «OMG Evelyn!!! Αυτή η ιστορία με έκανε να δακρύσω από συγκίνηση».

Σε άλλο βίντεο του ίδιου ποστ, η Emma μοιράστηκε τη συζήτηση που έκανε με την κόρη της, σχετικά με την άνοια. Κι όπως τόνισε, απευθυνόμενη σε όσους φροντίζουν πάσχοντες, «είναι απαραίτητο να μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για την ασθένεια των αγαπημένων μας, για να είμαστε εκεί για εκείνους και να τους στηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Στο τελευταίο βίντεο, συμμετείχε και η παθολόγος Adria Thompson, η οποία ειδικεύεται στην άνοια και τη λογοθεραπεία.

«Εκ μέρους του ατόμου που φροντίζετε, είτε μπορεί να το εκφράσει είτε όχι – θέλω να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ που τους αγαπάτε, ευχαριστώ που περνάτε χρόνο για να ενημερώνεστε για την άνοια. Επειδή είναι το πιο συμπονετικό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μπείτε στον κόσμο τους και στη ζωή που βιώνουν, την οποία δεν μπορούν να εκφράσουν πάντα», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.