CELEBRITIES

Η Χάλι Μπέρι μιλά απελευθερωτικά για την εμμηνόπαυση: «Τώρα στα 56 είμαι στην καλύτερή μου φάση»


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Η Χάλι Μπέρι μιλά απελευθερωτικά για την εμμηνόπαυση: «Τώρα στα 56 είμαι στην καλύτερή μου φάση»
@halleberry / instagram
«Τώρα που έφτασα τα 56 είμαι στην καλύτερή μου φάση», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός και κάτι ξέρει

Μπορεί η εμμηνόπαυση να μοιάζει για μερικές γυναίκες ένα μακρινό σενάριο, ωστόσο δεν σταματά να δημιουργεί στρες για το πως θα είναι. Τελειώνει η ζωή στα 50; Τι αντοχές υπάρχουν, αλλά και κατά πόσο αλλάζει η καθημερινότητα;

Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα που αφορούν την γυναικεία φύση, δίνει η Χάλι Μπέρι με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός, ζητά από τις γυναίκες να αισθάνονται πραγματικά ελεύθερες, από οποιαδήποτε στερεότυπα. Να απολαμβάνουν τη ζωή σε κάθε στάδιο και να αμφισβητήσουν όσα τις κρατούν πίσω.

Μιλώντας στο περιοδικό «Women’s Health», η Χολιγουντιανή σταρ εξήγησε, τι σημαίνει για εκείνη το ταξίδι της εμμηνόπαυσης.

«Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση. Πεποιθήσεις όπως: Η ζωή σου τελείωσε τώρα. Είσαι αναλώσιμη. Η κοινωνία δεν έχει πλέον θέση για σένα. Πρέπει να αποσυρθείς» είπε αρχικά.

Η ίδια δεν έμεινε μόνο εδώ. Όπως τόνισε, σήμερα στα 56 της χρόνια, η ίδια αισθάνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

«Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου τώρα που έφτασα τα 56 χρόνια. Έχω προσφέρω όσο ποτέ άλλοτε. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί» δήλωσε.

Στην συνέχεια, η Μπέρι είπε: «Να τι έχω να πω στις γυναίκες: Να είστε κυρίαρχες του εαυτού σου σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε. Αν είσαι στα μέσα της δεκαετίας των τριάντα, μην καταπιέζεσαι με την ιδέα ότι πρέπει να κάνεις παιδιά μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, αν κι εφόσον θέλεις βέβαια να κάνεις παιδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.