CELEBRITIES

Η Πάρις Χίλτον εκθειάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα - «Ένα απίστευτο διάλειμμα»


JTeam

14 Αυγούστου 2023

Η Πάρις Χίλτον εκθειάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα - «Ένα απίστευτο διάλειμμα»
@parishilton / instagram
H χρυσή κληρονόμος τίμησε τα νησιά του Αργοσαρωνικού, και εκείνα της το ανταπέδωσαν

Αν πιστεύεις πως οι πολυεκατομμυριούχοι δεν έχουν ανάγκη για ένα διάλειμμα από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, -τότε κάνεις λάθος. Ένα τέτοιο διάλειμμα χρειάστηκε καλή ώρα η Πάρις Χίλτον, η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα και αποφάσισε να ξεκουραστεί απολαμβάνοντας καλοκαιρινές στιγμές, στην Ελλάδα.

Πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα με τους διάσημους celebrities που έχουν επισκεφθεί και φέτος τη χώρα μας, ωστόσο η Πάρις μας γέμισε με στιγμιότυπα από τις διακοπές της, τις οποίες όπως φάνηκε απόλαυσε στο έπακρο.

Η χρυσή κληρονόμος έφτασε στη χώρα στις 9 Αυγούστου και από εκεί ξεκίνησε με πολυτελές γιοτ να επισκέπτεται νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού. Τις περισσότερες ημέρες βρέθηκε στον Πόρο, ενώ από την παρέα της, δεν έλειψε ο σύντροφος της.

Και σαν να μην έφταναν τα αμέτρητα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, αποφάσισε να αφιερώσει και ένα βίντεο στις καλοκαιρινές και ελληνικές διακοπές της. «Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Χίλτον.

Αγαπημένη της στιγμή, ήταν φυσικά τα ηλιοβασιλέματα, τα οποία ξεχωρίσαν για εκείνη, όπως επίσης και τα μπάνια στο γιοτ, με λάστιχο, ύστερα από τις βουτιές.

Οι καλοκαιρινές διακοπές τις Πάρις Χίλτον στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.