CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ με ένα άκρως ρομαντικό βίντεο


JTeam

16 Αυγούστου 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ με ένα άκρως ρομαντικό βίντεο
Splash News
Λίγο μετά τα γενέθλια της Λόπεζ, ακολούθησε ο Άφλεκ, με πολύ πιο χαλαρούς εορτασμούς

Μπορεί εχθές να γιορτάζαμε τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο στο μακρινό Λος Άντζελες, η ημέρα ήταν επίσης ξεχωριστή, καθώς ο Μπεν Άφλεκ έκλεισε αισίως τα 51 του χρόνια. Μπορεί επίσης ο ηθοποιός, να γοητεύει ακόμη περισσότερο όσο μεγαλώνει, το σημαντικό όμως είναι πως έχει στο πλευρό του την εξίσου υπέροχη Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια για τα γενέθλια του, μέσα από ένα τρυφερό τους βίντεο.

Το διάσημο ζευγάρι, γνωρίζει καλά πώς να απολαμβάνει τις μικρές καθημερινές στιγμές, και τις βόλτες με το αυτοκίνητο, παρέα με καλή μουσική. Στο βίντεο της Λόπεζ, βλέπουμε την ίδια με τον Μπεν να τραγουδούν σε χαλαρή και ρομαντική διάθεση, το Wonderful World του Sam Cooke.

«Δεν ξέρω πολλά για τα Γαλλικά που πήρα / Αλλά ξέρω ότι σ’ αγαπώ / Και ξέρω ότι εάν μ’ αγαπάς κι εσύ / Πόσο υπέροχος κόσμος θα ήταν αυτός», αναφέρει χαρακτηριστικά το απόσπασμα του τραγουδιού.

Από τότε που το ζευγάρι επανασυνδέθηκε ύστερα από 20 χρόνια, έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον του κοινού, και δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. «Όλα πάνε καλά στη ζωή του. Είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος», πρόσθεσε στενός φίλος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του Μπεν σε χαλαρούς ρυθμούς, περνώντας χρόνο μεταξύ τους, αλλά και με την οικογένεια τους.

«Αγαπημένε Ben… Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Λόπεζ, θυμίζοντας μας το τραγούδι της «Dear Ben», το οποίο είχε γράψει για εκείνον πριν από δυο δεκαετίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.