CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διαζύγιο ύστερα από 14 μήνες γάμου - Οι κατηγορίες για απιστία


JTeam

17 Αυγούστου 2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διαζύγιο ύστερα από 14 μήνες γάμου - Οι κατηγορίες για απιστία
Splash News
Ο σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, έχει καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου

Η ταραχώδης ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζεται, και αυτή φορά το ενδιαφέρον δεν έχει να κάνει με την οικογένεια ή την κηδεμονία της, αλλά με τον σύντροφο της, ο οποίος έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 14 μήνες κοινής ζωής.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Σαμ Ασγκάρι υπέβαλε χθες την αίτηση διαζυγίου από την Σπίαρς, κάνοντας λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές ανάμεσα τους» και ζητά από την διάσημη σταρ, να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του «Slumber Party» της Μπρίτνεϊ και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο τα πράγματα ανάμεσα τους, φαίνεται να έχουν αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό. Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Ασγκάρι φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους. «Προσπαθεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

Από την μεριά της τραγουδίστριας, έχει περάσει και η ίδια στην “αντεπίθεση”, έχοντας προσλάβει μια από τις καλύτερες δικηγόρους του Χόλιγουντ, για τη διαχείρηση διάσημων διαζυγίων.

Πριν παντρευτούν, ο Ασγκάρι είχε στηρίξει σημαντικά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περίοδο που αντιμετώπιζε προβλήματα το 2019. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σαμ είναι υπέροχος για την Μπρίτνεϊ. Έχει πολύ θετική επιρροή πάνω της. Της δίνει κίνητρο να παραμείνει υγιής» είπε πει τότε πηγή κοντά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Jenny.Gr
Splash News

Ο Σαμ, έχει επίσης υποστηρίξει την ποπ σταρ και στη μάχη της να απεγκλωβιστεί από την χρόνια κηδεμονία του πατέρα της. «Ήταν βράχος δίπλα της εδώ και χρόνια». «Στηρίζεται πάνω του για τα πάντα. Δουλεύει και έχει και τη δική του ζωή, αλλά είναι κοντά όσο περισσότερο μπορεί» είχαν δηλώσει φίλοι του ζευγαριού.

Ο χωρισμός της Μπρίτνεϊ, έρχεται μερικές ημέρες μετά από ένα ακόμη "έξαλλο" και αμήχανο βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στο instagram της, ενώ πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί εστιατόριο στην Καλιφόρνια, δίχως να καταφέρουν τελικά να απολαύσουν κάποιο γεύμα, εξαιτίας επεισοδίου που υπέστη η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.