CELEBRITIES

Britney Spears: Υπέστη «επεισόδιο» σε εστιατόριο του Los Angeles και το Internet ανησυχεί


JTeam

15 Ιανουαρίου 2023

Britney Spears: Υπέστη «επεισόδιο» σε εστιατόριο του Los Angeles και το Internet ανησυχεί
Instagram/ @ britneyspears
Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Britney Spears που κάνει τους fans της να ανησυχούν (για μια ακόμη φορά)

Όπως μεταφέρουν τα ξένα μέσα, η pop star και ο σύζυγός της Sam Asghari εμφανίστηκαν με σωματοφύλακα στο εστιατόριο «JOEY» στο Woodland Hills, όπου είχε πολύ κόσμο.

Οι πελάτες την αναγνώρισαν αμέσως και μάλιστα αρκετοί την τράβηξαν φωτογραφίες και video τότε η Britney φαίνεται ότι εκνευρίστηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει και να φωνάζει λέγοντας ασυναρτησίες. Ο σύζυγός της φέρεται να αναστατώθηκε τόσο πολύ που έφυγε από το εστιατόριο.

Σε video η σταρ φαίνεται να κάθεται μόνη στο τραπέζι και να μιλά ασταμάτητα. Δύο λεπτά αργότερα, η τραγουδίστρια έφυγε και εκείνη από το εστιατόριο με τον σωματοφύλακά της, ο οποίος λίγο μετά επέστρεψε για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Έπειτα από αυτό το επεισόδιο η Britney δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μου είπαν ότι δεν μπορούσα, γι' αυτό το έκανα!», λέει η εικόνα που απεικόνιζε μια γυναίκα με γυαλιά ηλίου με σταυρωμένα πόδια.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.