UPDATE

Britney Spears: Ο σύζυγός της δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία, αλλά κάτι πάει λάθος


JTeam

15 Μαΐου 2023

Britney Spears: Ο σύζυγός της δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία, αλλά κάτι πάει λάθος
Splash News
Σύμφωνα με γνωστή ψυχολόγο, η νέα ανάρτηση του Sam Asghari δεν ερμηνεύεται έτσι όπως θα περιμέναμε

Πολλές είναι οι αφορμές που κάνουν το κοινό της Britney Spears να μιλά για χωρισμό από τον σύζυγο της Sam Asghari. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο το προηγούμενο διάστημα απουσίαζαν οι βέρες από τα χέρια τους, ενώ το πρόσφατο περιστατικό της star σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, ήταν αρκετό για ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο σύζυγός της αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, όπου το ζευγάρι απολαμβάνει μια πεζοπορία. Και ενώ το βίντεο αυτό, θα μπορούσε να ήταν μια επιβεβαίωση πως το διάσημο ζευγάρι, όχι μόνο δεν χωρίζει, αλλά αντιθέτως απολαμβάνει στιγμές μαζί, μια ψυχολόγος έχει διαφορετική -και ενδιαφέρουσα- άποψη.

Ο λόγος για την Jo Hemmings, η οποία υποστηρίζει πως η νέα ανάρτηση από τον σύζυγο της Spears, δεν είναι ένα καλό σημάδι. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, ο Sam Asghari προσπαθεί να φτιάξει τη δημόσια εικόνα του, έτσι ώστε όταν ζητήσει το διαζύγιο από την Britney, να μη δεχθεί κριτική. Με αυτόν τον τρόπο, θέλει να αποδείξει πως έχει κάνει ό,τι μπορεί για να σταθεί δίπλα στην Britney, πριν τελικά ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει η διάσημη ψυχολόγος σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τhe Sun, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτό (το βίντεο) είναι μια προετοιμασία, για όταν την εγκαταλείψει. Αν τελικά χωρίσουν, θα έχει πείσει τον εαυτό του, και τους άλλους, πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να βοηθήσει την Britney. Θα εκφράσει φυσικά μετάνοια, αλλά δεν θα αναλάβει ευθύνη για κανένα λόγο», αναφέρει η Hemmings.

Όσο αφορά την Britney, είναι σημαντικό σύμφωνα με την ψυχολόγο να θέσει σε προτεραιότητα την καλή ψυχική της υγεία, προκειμένου να μην επιστρέψει σε καθεστώς επιτήρησης από την υπόλοιπη οικογένεια της και συγκεκριμένα τον πατέρα της.