CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μίλησε για το διαζύγιο της λίγα 24ωρα μετά - «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο πόνο»


JTeam

19 Αυγούστου 2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μίλησε για το διαζύγιο της λίγα 24ωρα μετά - «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο πόνο»
@Splash News
Με μια μακροσκελή ανάρτηση, η διάσημη σταρ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της με τον Σαμ Άσγκαρι, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης

Πρώτο θέμα στα διεθνή tabloits είναι και ο χωρισμός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τον επί 6 χρόνια σύντροφο της, Σαμ Άσγκαρι, o οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες ημέρες.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές ανάμεσα τους», και μάλιστα ζητά από την διάσημη σταρ να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Οι φήμες γύρω από το συγκεκριμένο διαζύγιο έχουν ήδη γίνει πολλές, όπως για παράδειγμα πως ο Σαμ ζητά χρηματικά ποσά απειλώντας την Σπίαρς, πως θα βγάλει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της. Άλλες φήμες θέλουν την Σπίαρς, να έχει απατήσει τον Σαμ, με υπάλληλο του σπιτιού τους.

Όσο τέτοιου είδους δημοσιεύματα κατακλύζουν το διαδίκτυο, η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να πάρει θέση:

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν».

Και συνεχίζει γράφοντας ότι «δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά. Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά νιώθω αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου».

«Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί. Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων, όχι υπό όρους. Θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά. Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.