CELEBRITIES

Η Τέιλορ Σουίφτ πήγε στον γάμο της Μάργκαρετ Κουάλει και του Τζακ Αντόνοφ και οι φαν της μπλόκαραν όλη τη γειτονιά


JTeam

20 Αυγούστου 2023

Η Τέιλορ Σουίφτ πήγε στον γάμο της Μάργκαρετ Κουάλει και του Τζακ Αντόνοφ και οι φαν της μπλόκαραν όλη τη γειτονιά
Splashnews
Η άφιξή της στο μπαρ του Νιου Τζέρσι προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους, καθώς πλήθος συγκεντρώθηκε για να τη δει από κοντά

Η Τέιλορ Σουίφτ βρέθηκε χτες στο Λονγκ Άιλαντ, στο Νιου Τζέρσι, για να παραστεί στο δείπνο πρόβας για τον γάμο του διάσημου μουσικού παραγωγού (και στενού φίλου και συνεργάτη της) Τζακ Αντόνοφ με την ηθοποιό Μάργκαρετ Κουάλεϊ. Ωστόσο, παρά τους πολλούς και διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού και το ίδιο το γεγονός του γάμου τους, η προσοχή στράφηκε -θέλοντας και μη- στο τεράστιο πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το μπαρ όπου γινόταν το πάρτι, για να δει από κοντά την Σουίφτ.

Jenny.Gr
Splashnews

Jenny.Gr
Splashnews

Εκατοντάδες Swifties έσπευσαν έξω από το μπαρ «Black Whale» για να φωτογραφίσουν την 33χρονη ποπ σταρ (και να δηλώσουν ουρλιάζοντας την αγάπη τους για εκείνη), κλείνοντας τους γύρω δρόμους και αναγκάζοντας την αστυνομία να επέμβει στο σημείο για να διατηρήσει την τάξη. Κρίνοντας βέβαια από τη σαρωτική επιτυχία της παγκόσμιας περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ, The Eras Tour, η οποία έχει αναχθεί σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό φαινόμενο, δεν είναι να απορεί κανείς με όσα συνέβησαν στο Λόνγκ Άιλαντ.

Κατά τις 8.45μμ οι υπεύθυνοι του μπαρ έκλεισαν τις κουρτίνες του μαγαζιού, εν μέσω κραυγών απογοήτευσης και γιουχαΐσματος από τους σκληροπυρηνικούς φαν στον δρόμο, ενώ όταν το δείπνο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9μμ, η Σουίφτ αποχώρησε γρήγορα από το «Black Whale» μαζί με φίλους της και συνοδεία της προσωπικής της φρουράς, σύμφωνα με το Page Six.

Εκτός της Τέιλορ Σουίφτ και των (ακάλεστων) φαν της, στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης η Ζόι Κράβιτς με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, η Λάνα Ντελ Ρέι, η Κάρα Ντελεβίν, καθώς και η μητέρα της Κουάλει, η αγαπημένο ηθοποιός Άντι Μακντάουελ.

Jenny.Gr

Αντόνοφ και Κουάλεϊ εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2021, όπου και ξεκίνησαν οι φήμες για σχέση. Τον Μάιο του 2022 η 28χρονη ηθοποιός έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Αντόνοφ, κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ των Καννών.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι στην παρακάτω γκάλερι:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.