CELEBRITIES

Ο Γούντι Άλεν υποστηρίζει δημόσια τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ισπανίδα παίκτρια και κάνει απαράδεκτες δηλώσεις


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γούντι Άλεν υποστηρίζει δημόσια τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ισπανίδα παίκτρια και κάνει απαράδεκτες δηλώσεις
Splash News
«Δεν την παρενόχλησε, ήταν απλά ένα φιλί», υποστηρίζει ο Γούντι Άλεν, για το φιλί του Ρουμπιάλες στη Ερμόσο, παρά τη θέληση της

Τι και αν η ίδια η Ερμόσο παραδέχτηκε πως το φιλί του Λούις Ρουμπιάλες, την έφερε σε δύσκολη θέση, δεν της άρεσε, και την έκανε να νιώσει την απόλυτη ασέβεια, -ο Γούντι Άλεν έχει διαφορετική άποψη. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει, ούτε και να αντιληφθεί την σεξουαλική παρενόχληση.

Για να σε βάλουμε στο θέμα, πριν από μερικές ημέρες η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας 1-0 της Αγγλίας. Στο τέλος του αγώνα όμως, ο Λούις Ρουμπιάλες (Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου) αποφάσισε να αρπάξει την αθλήτρια Τζένι Χερμόσο, να την αγκαλιάσει, να πιάσει το πρόσωπό της με τα χέρια του και να τη φιλήσει στο στόμα.

Λίγο μετά η ίδια παραδέχτηκε πως η κίνηση δεν της άρεσε, ενώ η Υπουργός Ισότητας της Ισπανίας πήρε θέση στο περιστατικό, και ξεκίνησε προανακριτική διαδικασία από την Εισαγγελία του Εθνικού Δικαστηρίου για ορισμένα «γεγονότα που θα μπορούσαν να συνιστούν έγκλημα σεξουαλικής συμπεριφοράς και προσβολή».

H θέση του Γούντι Άλεν

Τα παραπάνω όμως δεν ήταν αρκετά, αφού θέση αποφάσισε να πάρει και ο Γούντι Άλεν, χωρίς μάλιστα να τον ρωτήσει και κανείς. Μετά τις καταγγελίες από την θετή του κόρη για σεξουαλική κακοποίηση, υποστήριξε δημόσια τον Λούις Ρουμπιάλες, σχετικά με το περιστατικό του φιλιού.

Για αρχή ο Άλεν, υποβαθμίζει τη θέση της αθλήτριας και δηλώνει πως «δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο το γεγονός αυτό. Ήταν απλώς ένα φιλί». Ένα φιλί όμως, το οποίο η Ερμόσο δεν ζήτησε ποτέ, δεν θέλησε ποτέ και αντιθέτως στιγμάτησε ολόκληρη την καριέρα της, με τον πιο άβολο τρόπο.

Το κορυφαίο όμως, είναι πως ο Άλεν συνεχίζει παραμένοντας εμετικός:

«Το φιλί στο γήπεδο δεν ήταν σωστό, αλλά δεν έκαψε και κανένα σχολείο». (Εντελώς άκυρη σύγκριση εν τω μεταξύ). «Μπορούσε να απολογηθεί και να προχωρήσει. Δεν κρύφτηκαν, ούτε το φιλί δόθηκε σε κάποια σκοτεινή κοιλάδα», συμπλήρωσε ο Άλεν. Έχει και άλλο όμως, δεν σταμάτησε μόνο εδώ:

«Δεν την παρενόχλησε, ήταν απλά ένα φιλί και ήταν φίλη του»

«Δεν την παρενόχλησε, ήταν απλά ένα φιλί και ήταν φίλη του. Τι είναι λάθος σε αυτό;». Γιατί προφανώς ο Άλεν ξέρει πως είναι τα πράγματα, ή μάλλον πως θα έπρεπε να είναι. Παρά τις απόψεις που επικρατούν και θέλουν τον Ρουμπιάλες να παραιτηθεί, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως πρέπει να παραμείνει στη θέση του ως Πρόεδρος, λέγοντας πως «σε κάθε περίπτωση, μου είναι δύσκολο να καταλάβω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τη θέση του, και να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο, επειδή φίλησε κάποιον».

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί πως μέχρι και η οικογένεια του Ρουμπιάλες παραδέχτηκε πως διαφωνεί με τον σκηνοθέτη, ενώ θείος του Ισπανού Προέδρου μιλώντας για τον ίδιο και το φιλί στην ποδοσφαιρίστρια, δήλωσε πως είναι «ένας άνδρας πορωμένος με τη δύναμη, την πολυτέλεια, τα λεφτά και τις γυναίκες».

Δυστυχώς, με όλες τις καταγγελίες εις βάρος του Άλεν, δεν μας κάνουν εντύπωση οι άκρως απαράδεκτες δηλώσεις του, και όσο ψύχραιμα και αν θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα, δεν είναι παρά λόγια τα οποία επιβεβαιώνουν βαθύτερες αντιλήψεις του, αλλά και πως δεν γνωρίζει από προσωπικά όρια, ούτε από συγκατάθεση. Ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε πως αυτή τη φορά, οι δηλώσεις του ξεπέρασαν κάθε επίπεδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.