CELEBRITIES

Η Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνίστρια στη νέα διασκευή μυθιστορήματος της Έλενα Φεράντε


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2023

Η Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνίστρια στη νέα διασκευή μυθιστορήματος της Έλενα Φεράντε
Ως Όλγα, κεντρική ηρωίδα του μυθιστορήματος «Μέρες Εγκατάλειψης», θα απολαύσουμε, μελλοντικά, τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στη μεγάλη οθόνη

Η Πενέλοπε Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει ως Όλγα, μια συγγραφέας που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες όταν ο σύζυγός της εγκαταλείπει ξαφνικά την ίδια και τις δύο μικρές τους κόρες, στην αγγλόφωνη μεταφορά του μυθιστορήματος της Ιταλίδας συγγραφέως Έλενα Φεράντε, «Μέρες Εγκατάλειψης», στη μεγάλη οθόνη, από την Ισπανίδα σκηνοθέτρια Isabel Coixet.

Η συμφωνία για την ταινία, η οποία βρίσκεται στα πρώιμα στάδια παραγωγής, υπογράφηκε πριν από την απεργία των ηθοποιών του Χόλυγουντ. Αν και η Κρουζ δεν έδωσε το παρών στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, απέσπασε, ωστόσο, διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στην ταινία «Ferrari» του Μάικλ Μαν ως η θυμωμένη, μοναχική και ταλαιπωρημένη από τη θλίψη Λάουρα Φεράρι, συναισθηματικά αποξενωμένη από τον σύζυγό της Έντσο (Άνταμ Ντράιβερ).

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.