CELEBRITIES

Σάσα Ομπάμα: Καπνίζει με φίλους της, φορώντας το μπικίνι της και το απολαμβάνει


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2023

Σάσα Ομπάμα: Καπνίζει με φίλους της, φορώντας το μπικίνι της και το απολαμβάνει
Μια όχι και τόσο συνηθισμένη εμφάνιση από την κόρη του Μπάρακ Ομπάμα, Σάσα

Η οικογένεια Ομπάμα, έχει αποδείξει αρκετές φορές και με ποικίλους τρόπους, πως της αρέσει το κουλ. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Τις τελευταίες ώρες, οι παπαρατσικές εικόνες της 22χρονης Σάσα Ομπάμα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και επιβεβαιώνουν πως (δυστυχώς) πως το κάπνισμα έχει επιστρέψει δυναμικά.

Εμείς στα λέγαμε και σε προηγούμενο άρθρο, πως ολοένα και περισσότεροι celebrities αναρτούν φωτογραφίες με θέμα το κάπνισμα και τα τσιγάρα, παρά την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων με εκστρατείες κατά του καπνίσματος. Ωστόσο πέρα από την Ντούα Λίπα, την Λάνα Ντελ Ρέι, που γέμισαν το καλοκαίρι τους με χαλαρές στιγμές και τσιγάρα, σειρά έχει και η μικρότερη κόρη του Ομπάμα. Η Σάσα εμφανίστηκε με την παρέα της στο Χόλιγουντ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σαγιονάρες, άνετη φαρδιά φούστα και το μπικίνι της. Μεταξύ άλλων, τα βλέμματα εστίασαν και στα μαλλιά της, όσο και στο piercing της.


Στα ξένα δημοσιεύματα τονίζεται πως είναι η πρώτη φορά, που ο φωτογραφικός φακός εντοπίζει την 22χρονη κόρη του Ομπάμα να καπνίζει, με την ίδια να απολαμβάνει τόσο την παρέα, όσο και την βόλτα της.

Και ο Μπάρακ Ομπάμα, έχει παραδεχτεί πως το κάπνισμα ήταν μια από τις συνήθειες του που ξεκίνησε στην εφηβεία. Ωστόσο φτάνοντας στα 62 του, υποσχέθηκε στην σύζυγο του Μισέλ, πως πριν την προεκλογική του εκστρατεία θα το κόψει. Και έτσι έγινε. «Ως πρώην καπνιστής, θα πω ότι ακόμη και σήμερα με δυσκολεύει», είχε παραδεχτεί ο ίδιος ο Μπάρακ σε συνέδριο το 2009. Όταν όμως η μεγαλύτερη του κόρη Μάλια, έδειχνε απέχθεια προς την μυρωδιά της αναπνοής του, αφού είχε καπνίσει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, πείστηκε να κόψει οριστικά το κάπνισμα.


Οι κόρες του Μπάρακ Ομπάμα έχουν μετακομίσει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Καλιφόρνια, και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μισέλ, οι δυο της είναι πολύ υποστηρικτικές με τις αποφάσεις της κάθεμίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.