CELEBRITIES

Η Κάιλι Μινόγκ ποζάρει για το εξώφυλλο του “Rolling Stone” και μιλά για το τίμημα της φήμης


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κάιλι Μινόγκ ποζάρει για το εξώφυλλο του “Rolling Stone” και μιλά για το τίμημα της φήμης
@kylieminogue
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τους λόγους που κράτησε πτυχές της προσωπικής της ζωής ιδιωτικές

Η Κάιλι Μινόγκ ποζάρει για το εξώφυλλο του “Rolling Stone” για το τεύχος Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2023 και μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το πόσο συνειδητοποιημένη ήταν και είναι σχετικά με τη δημοσιότητα.

Φωτογραφίζεται με ροκ διάθεση και έχοντας κόκκινα κοντά μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η pop star αναφέρθηκε στο τίμημα και αποκάλυψε όσα έζησε στο προσκήνιο που την έκαναν να πάρει την απόφαση να προστατεύσει τον εαυτό της κρατώντας στιγμές της προσωπικής της ζωής ιδιωτικές.

Η Κάιλι Μινόγκ τόνισε ότι χαίρεται που πλέον γίνεται πιο ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το τίμημα της διασημότητας καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση για να κρατηθούν οι ισορροπίες.

«Αυτό που νομίζω ότι είναι σπουδαίο για πολλούς ανθρώπους τώρα είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση για την ψυχική υγεία και το τίμημα, το είχα αυτό, το έζησα αυτό. Δεν ήταν μια απόφαση (να κρατήσω την ιδιωτικότητά μου), ήταν μια αντίδραση για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».

Όσον αφορά με το “μυστικό” για να έχει μια ιδιωτική ζωή παρά την παγκόσμια φήμη της, πρόσθεσε: «Χρειάζεται λίγη δουλειά και λίγες θυσίες. Μπορώ πραγματικά να πάω από μία πλήρη επίθεση όπου τα κάνω όλα, στο να σταματήσω και να επαναπροσδιορίσω.»

Ακόμη, η Kάιλι αναφέρει ότι αγαπά πολύ τη δουλειά της και είναι εργασιομανής, μερικές φορές σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά μετά αποφασίζει να συνεχίσει να δημιουργεί μουσική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.