CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Της λείπουν οι καλοκαιρινές της διακοπές και δεν το κρύβει


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Της λείπουν οι καλοκαιρινές της διακοπές και δεν το κρύβει
@jenniferaniston / instagram
Το καλοκαίρι της Τζένιφερ Άνιστον, μέσα από λίγα στιγμιότυπα

Κάθε Σεπτέμβρη υπάρχει μια γενικότερη άρνηση να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και μόλις η νέα σεζόν μπαίνει, ξεκινά η νοσταλγία και οι αναμνήσεις για όσα ζήσαμε στον ήλιο και τη θάλασσα. Στο club των ανθρώπων αυτών, ανήκει και η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία αναπολεί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα άλμπουμ με στιγμιότυπα των τελευταίων ημερών και η ανάρτηση της, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα 1 εκατομμύριο likes. Στις λήψεις, την βλέπουμε ανάλαφρη, φυσική, χωρίς καθόλου μακιγιάζ και με πολύ μίνιμαλ αισθητική να απολαμβάνει την αμερικανική εξοχή, μαζί με παρέα.

Jenny.Gr
@jenniferaniston / instagram

Συγκεκριμένα, μαζί της είχε τους πολύ κοντινούς της φίλους, όπως ο Τζίμι Κίμελ με την σύζυγό του, Μόλι, ο ηθοποιός Τζέισον Μπέιτμαν και η σύζυγός του, Αμάντα και ο παραγωγός Γουίλ Σπεκ.

Μερικά από τα σύνολα που επέλεξε η Άνιστον να μοιραστεί, βλέπουμε να επικρατούν το μαύρο και το ριγέ, όπως επίσης και οι γήινες αποχρώσεις. Τα looks της ολοκλήρωναν κοσμήματα και σανδάλια, ενώ στις διακοπές της δεν αποχωρίστηκε και τα αγαπημένα της σκυλιά.

«Summertime photo dump», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ την περιμένει μια νέα σεζόν με αρκετές υποχρεώσεις, αφού πλέον ασχολείται ενεργά με το δικό της brand μαλλιών, το LolaVie.

Jenny.Gr
@jenniferaniston / instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.