CELEBRITIES

Η Κάμαλα Χάρις χόρεψε χιπ χοπ σε πάρτι του Λευκού Οίκου κι έγινε viral για όλους τους λόγους


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κάμαλα Χάρις χόρεψε χιπ χοπ σε πάρτι του Λευκού Οίκου κι έγινε viral για όλους τους λόγους
Η Κάμαλα χορεύει σε πάρτι για τα 50 χρόνια της χιπ χοπ μουσικής

Αν δεν έχεις παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις των ημερών, αρκεί να πατήσεις play στο παρακάτω βίντεο για να δεις την Κάμαλα Χάρις να χορεύει χιπ χοπ σε πάρτι που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για την 50η επέτειο της χιπ χοπ μουσικής. Ο χορός της έγινε αμέσως viral στα social media και προκάλεσε όλων των ειδών τις αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε εκείνους που της έδωσαν συγχαρητήρια για τον αυθορμητισμό της, υπήρξαν και όσοι αποκάλεσαν τις φιγούρες της «γιαγιαδίστικες». Συγκεκριμένα, αυτό που σχολιάστηκε, δεν ήταν η ομιλία που εκφώνησε η Χάρις αλλά οι χορευτικές της κινήσεις υπό τον ήχο του κομματιού Vivrant Thing του Q-Tip, μια μεγάλη επιτυχία του 1999.

«Η Κάμαλα Χάρις με τις γιαγιαγίστικες φιγούρες της στο πάρτι για τα 50 χρόνια της χιπ χοπ», έγραψε στο X o Ρεπουμπλικανός πολιτικός σχολιαστής Άντονι Μπράιαν Λόγκαν. Στο πλευρό του, εμφανίστηκαν και αρκετοί ακόμη που σχολίασαν πως οι φιγούρες της ήταν «cringe και ντροπιαστικές». «Σε παρακαλώ, Κύριε, δώσε μου πίσω την όρασή μου» ειρωνεύτηκε ένας από τους χρήστες. Υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν «άκομψο» τον χορό της λίγες εβδομάδες μετά τις φονικές πυρκαγιές στη Χαβάη με τους δεκάδες νεκρούς. «Χόρευε Κάμαλα ενώ οι κάτοικοι του Μάουι θρηνούν», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας σχολιαστής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. «Το χιπ χοπ επηρεάζει όλες τις πτυχές της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, η κουλτούρα του χιπ χοπ είναι η αμερικανική κουλτούρα» είπε η 58χρονη Αμερικανίδα αντιπρόεδρος στην εκδήλωση με καλεσμένους σταρ του συγκεκριμένου μουσικού είδους. Το χιπ χοπ έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια μορφή τέχνης, αποτελώντας μια από τις πολιτιστικές δυνάμεις με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που την υποστήριξαν, αποδίδοντας τα κακεντρεχή σχόλια στον φανατισμό υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ. «Το 'χει» έγραψε ένας από τους φαν της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, με έναν άλλον να σημειώνει ότι «χορεύει καλύτερο από οποιονδήποτε άλλον αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.