CELEBRITIES

Η Τάιρα Μπανκς γίνεται το νέο πρόσωπο στο αγαπημένο brand της Κέιτ Μίντλετον


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Σεπτεμβρίου 2023

Η Τάιρα Μπανκς γίνεται το νέο πρόσωπο στο αγαπημένο brand της Κέιτ Μίντλετον
Instagram/karen_millen
Η Τάιρα Μπανκς επιστρέφει δυναμικά με τη «βοήθεια» της Karen Millen

Η Τάιρα Μπανκς επιστρέφει στον χώρο της μόδας και στο modeling -αν και στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από τα φώτα- ως το νέο πρόσωπο της ICONS Series, της Karen Millen, όπως και μερικά άλλα supermodels είχαν γίνει πριν από αυτή, σαν την Έλενα Κρίστιανσεν και την Ελ Μακφέρσον.

Η Τάιρα δανείζει στο στιλ της σε μερικά βασικά κομμάτια της Karen Millen, φορέματα και παλτό. Αν σκεφτούμε ότι το brand αυτό είναι από τα αγαπημένα της Κέιτ Μίντλετον, της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, τότε το preppy look της, ετοιμάζεται να γίνει λιγάκι πιο «πικάντικο» μετά την συνδρομή της Τάιρα.

Jenny.Gr
Instagram/karen_millen

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας η Τάιρα Μπανκς ποζάρει με μια καπαρντίνα, με γκλαμουράτα βραδινά ρούχα και με το κλασικό λευκό φόρεμα με τα κουμπιά, που έκανε γνωστό το brand τη δεκαετία του ‘80, το οποίο αποκτά ένα ενδιαφέρον twist. Φυσικά και η προσωπικότητα της Τάιρα και ο χαρακτηριστικός τρόπος που ποζάρει είναι εμφανή στην φωτογράφιση και για αυτό ακριβώς το brand συνεργάστηκε μαζί της. Εκτός βέβαια από μοντέλο, σε αυτή τη φωτογράφιση ήταν και creative director, όπως τον παλιό καλό καιρό στο America’s Next Top Model.

Η Τάιρα δήλωσε πως «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της Karen Millen ICONS Series και αισθάνομαι τιμή που θα παρουσιάζομαι δίπλα σε μερικά από τα πιο θρυλικά supermodels της ιστορίας. Το να τις αποκαλώ συνάδελφους με τιμά εξαιρετικά. Ο κόσμος θα αισθάνεται ότι περπατάει σε μια πασαρέλα με αυτά τα κομμάτια. Η συλλογή συνδυάζει το glam με το luxury και λατρεύω που οι τιμές είναι προσιτές για όλους, παντού».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλέψαμε με την Τάιρα Μπανκς, το λαμπερό της χάρισμα, η φυσική της ομορφιά και η ακλόνητη επιμέλειά της, την κάνουν ένα αδιαμφισβήτητο ICON. Με την γυναικεία ενδυνάμωση στην καρδιά του brand, αυτή η νέα καμπάνια υπόσχεται να ενσωματώσει τις βασικές αξίες των καταναλωτών μας» αναφέρει η διευθύντρια της Karen Millen, Νατάσα Χάκετ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.