CELEBRITIES

Κέρι Ουάσινγκτον: Η άμβλωση στα 20 και οι αυτοκτονικές σκέψεις στη μάχη της με τη διατροφική διαταραχή


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Κέρι Ουάσινγκτον: Η άμβλωση στα 20 και οι αυτοκτονικές σκέψεις στη μάχη της με τη διατροφική διαταραχή
Η ηθοποιός εξομολογείται στα απομνημονεύματά της, πως «προσπαθούσε να καταστρέψει τον εαυτό της»

Η Κέρι Ουάσινγκτον είναι άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή στα απομνημονεύματά της. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία την εποχή που πάλευε με τη διατροφική διαταραχή, ότι έχει κάνει άμβλωση, όπως και ότι πρόσφατα ανακάλυψε πως ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Η άμβλωση στα 20

Στα απομνημονεύματα της, "Thicker Than Water", που θα κυκλοφορήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου, η 46χρονη σταρ αποκαλύπτει ότι είχε κάνει άμβλωση στην ηλικία περίπου των 20. «Προβληματίστηκα πολύ στην αρχή για το αν θα συμπεριλάβω την ιστορία της άμβλωσής μου», είπε στο People, αναφερόμενη στο βιβλίο. «Στην αρχή, δεν ήμουν πραγματικά σίγουρη πώς να το χωρέσω αυτό στην ιστορία της ζωής μου. Αλλά άρχισα να νιώθω ότι ήταν πραγματικά σημαντικό για εμένα να το μοιραστώ αυτό».

Η Ουάσινγκτον συμπλήρωσε μάλιστα ότι αυτό συνέβη όταν έκανε τα πρώτα βήματα στην υποκριτική και είχε δώσει ψεύτικο όνομα στην κλινική, προκειμένου να προστατεύσει την προσωπική της ζωή. «Είναι τόσο σημαντικό για εμένα η άμβλωση να μην είναι μια άσχημη λέξη και ότι δεν αποτελεί άλλο ένα πράγμα από τη λίστα εκείνων για τα οποία ντρέπομαι». Η ίδια είπε παράλληλα πως αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικά τέτοια ζητήματα «γιατί μας έχουν στερήσει κάποιες από τις επιλογές μας».

H ανακάλυψη πως ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας

H ηθοποιός ανακάλυψε μάλιστα πρόσφατα, πως ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Όταν είπε στους γονείς της ότι θα εμφανιστεί στο Finding Your Roots, σειρά στην οποία διάσημοι μαθαίνουν πληροφορίες για προγόνους τους, εκείνοι αποφάσισαν να της μιλήσουν. Επειδή αντιμετώπιζαν προβλήματα, είχαν καταφύγει στη δωρεά σπέρματος, μέσω της οποίας έμεινε έγκυος η μητέρα της.

Τώρα, η Κέρι Ουάσινγκτον προσπαθεί να βρει τον δωρητή σπέρματος και δηλώσει ότι ο πατέρας της τή στηρίζει πολύ σε αυτό. «Αυτό αναποδογύρισε τον κόσμο μου», εξομολογήθηκε στο People για τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια. «Σκέφτηκα ότι "τώρα ξέρω την ιστορία μου"», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι ένιωσε ανακούφιση, επειδή για καιρό ένιωθε ότι οι γονείς της, της κρατούσαν κάποιο μυστικό.

Οι αυτοκτονικές της σκέψεις

Η ηθοποιός διάβασε επίσης ένα απόσπασμα από τα νέα της απομνημονεύματα, και μοιράστηκε ότι μέχρι να πάει στο κολέγιο η σχέση της με το φαγητό και το σώμα της είχε «γίνει ένας τοξικός κύκλος αυτοκατάχρησης που χρησιμοποιούσε τα εργαλεία της πείνας, της υπερφαγίας, της σωματικής εμμονής και της ψυχαναγκαστικής άσκησης».

«Προσπαθούσα να καταστρέψω τον εαυτό μου», είπε η ηθοποιός για την περίοδο που σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της

«Μπορούσα να νιώσω ότι η κακοποίηση ήταν ένας τρόπος να βλάψω πραγματικά τον εαυτό μου, σαν να μην ήθελα να υπάρχω. Με τρόμαξε αυτό», δήλωσε στο ABC. Όταν ρωτήθηκε αν σκεφτόταν την αυτοκτονία, απάντησε: «Ναι ναι… Ήταν μικρές πράξεις προσπάθειας να καταστρέψω τον εαυτό μου».

«Ήμουν καλή στο να αποδίδω τέλεια. Ήμουν εκτός ελέγχου. Μπορούσα να παρτάρω όλη τη νύχτα, να πίνω να καπνίζω και να κάνω σεξ και παρόλα αυτά να έχω καλούς βαθμούς. Ήξερα πώς να το διαχειριστώ», δήλωσε ακόμη προωθώντας την κυκλοφορία του βιβλίου της στο Good Morning America, αλλά συμπλήρωσε πως κάτι μέσα της την έκανε να σκεφτεί: «Χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον ή κάτι, μεγαλύτερο από εμένα, γιατί έχω πρόβλημα και δεν ξέρω πώς να ζήσω με αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.