CELEBRITIES

Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Ναταλία, περπάτησε στο show της Versace - «Μοιάζει με όνειρο»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Σεπτεμβρίου 2023

Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Ναταλία, περπάτησε στο show της Versace - «Μοιάζει με όνειρο»
Instagram/nataliabryant
Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ έκανε μόλις το ντεμπούτο της

Η Ναταλία Μπράιαντ, η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, συμμετείχε στο show του ιταλικού οίκου μόδας Versace για την ss 2024 συλλογή του, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η Ναταλία ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «Versace!! Ευχαριστώ πολύ!! Ακόμα μοιάζει με όνειρο. Αισθάνομαι τεράστια τιμή και είμαι ευγνώμων» μαζί με φωτογραφίες της και βίντεο από την πασαρέλα, όπως και από τα backstage. Επίσης ανέβασε και μια φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με την Ντονατέλα Βερσάτσε με το caption «@Ντονατέλα Βερσάτσε αυτή ήταν μια τόσο απίστευτη εμπειρία, πέρασα τέλεια και αισθάνθηκα τόση αγάπη και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια».

Η 20χρονη δήλωσε επίσης στην Vogue πως «Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη για το ντεμπούτο μου στην πασαρέλα. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία και είμαι τόσο ευγνώμων στην Ντονατέλα, είναι τιμή μου που με κάλεσε να είμαι μέρος κάτι τόσο ιδιαίτερο. Ήθελα να κάνω μια νέα αρχή, να κάνω κάτι δικό μου χωρίς να ανησυχώ για τη σύγκριση με οποιονδήποτε».

Η Ναταλία είναι η μεγαλύτερη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ και της Βανέσσα Μπράιαντ. Ο πατέρας της μαζί με την αδερφή της σκοτώθηκαν σε δυστύχημα ελικοπτέρου το 2020 μαζί με άλλους 7 επιβάτες. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει στο University of Southern California, ενώ το 2021 υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.