CELEBRITIES

Μαντόνα: Παρτάρει με έντονα σεξουαλική διάθεση στα 18α γενέθλια του γιου της


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2023

Μαντόνα: Παρτάρει με έντονα σεξουαλική διάθεση στα 18α γενέθλια του γιου της
@madonna / instagram
«Είναι απίστευτο ότι έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε στο ορφανοτροφείο», δήλωσε μεταξύ άλλων η 65χρονη σταρ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο μπορεί να αλλάξει μια ανθρώπινη ζωή, μέσα σε μια στιγμή. Αυτό το γνωρίζει καλά ο μόλις 18χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος υιοθετήθηκε από την Μαντόνα το 2008. Ήταν άλλωστε το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η σταρ από την Ανατολική Αφρική, σε ένα από τα φιλανθρωπικά ταξίδια της.

Τότε είχε συναντήσει τον μικρό Ντέιβιντ, σε νοσοκομείο του Μαλάουι, όπου νοσηλευόταν με πνευμονία. Ξεκίνησε τις διαδικασίες υιοθεσίας, αλλά μια από τις προϋποθέσεις για την απόκτηση κηδεμονίας, ήταν ο γονέας να έχει ζήσει τουλάχιστον για έναν χρόνο σε αφρικανική χώρα. Η σταρ άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τέτοια θέματα και τελικά κατάφερε να αποκτήσει τον 18χρονο σήμερα Ντέβιντ και να είναι στο πλευρό του, 18 χρόνια αργότερα σε μια σημαντική, για εκείνον, ημέρα.

Jenny.Gr
@madonna / instagram


Παρά τις έντονες προετοιμασίες για την περιοδεία της και τις τελευταίες ανησυχητικές περιπέτειες υγείας της, η Μαντόνα όχι μόνο πήγε στο πάρτι γενεθλίων του γιου της, αλλά πάρταρε με τον δικό της, χαρακτηριστικό (και σεξουαλικό) τρόπο. Στη συνέχεια, μοιράστηκε φυσικά, μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων, τα οποία με τη σειρά τους προκάλεσαν ένα σωρό αντιδράσεις. Είτε θετικές, είτε επικριτικές.

Jenny.Gr
@madonna / instagram


Όπως και να' χει, η σταρ φάνηκε να πέρασε φανταστικά στο Μανχάταν μαζί με την παρέα του γιού της και του ευχήθηκε μέσα από μια ανάρτηση: «Χαρούμενα 18α γενέθλια David Banda!» έγραψε αρχικά η Μαντόνα, αποκαλύπτοντας ότι το όνομα του γιου της στη γλώσσα των Ζουλού είναι Senzangakona που σημαίνει «ο άνθρωπος που λέει την αλήθεια». «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο όνομα για καλλιτέχνη» πρόσθεσε η βασίλισσα της ποπ.

«Είναι απίστευτο ότι έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε στο ορφανοτροφείο. Μεγαλώνεις και γίνεσαι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο ανθρώπινο ον. Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα. Μας φωτίζεις σαν το πιο φωτεινό αστέρι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.