CELEBRITIES

Η Μαντόνα ανέβασε την πρώτη της selfie μετά τη σοβαρή νοσηλεία της με βακτηριακή λοίμωξη


JTeam

20 Ιουλίου 2023

Η Μαντόνα ανέβασε την πρώτη της selfie μετά τη σοβαρή νοσηλεία της με βακτηριακή λοίμωξη
Παράλληλα, έκανε και μία δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην ανάρτηση ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της

Η Μαντόνα επέστρεψε δυναμικά στα social media μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, αποδεικνύοντας πως δεν εγκαταλείπει ποτέ. Η 64χρονη σταρ μετά τη διάγνωσή της με βακτηριακή λοίμωξη, ανέβασε για πρώτη φορά δύο selfies.

Η βασίλισσα της ποπ, πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί στην εντατική, ενώ είχε ανακοινωθεί ότι αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, αποφάσισε να ποζάρει στην κάμερα του κινητού της για να βγάλει δύο φωτογραφίες αγκαλιά με ένα λούτρινο, τις οποίες και ανέβασε ως stories στο Instagram.

Jenny.Gr

Παράλληλα, έκανε και μία δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην ανάρτηση ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.

Η 64χρονη σταρ, όπως είχε ανακοινώσει μέσω Instagram ο μάνατζερ της, νοσηλεύτηκε με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) πριν λίγο καιρό, όπου διασωληνώθηκε αφού δεν ανταποκρίθηκε στις αρχικές θεραπείες. Η υγεία της 64χρονης star είναι εμφανώς βελτιωμένη τις τελευταίες ώρες, όπως μετέδωσε ο γιατρός της, και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές από τι είδους βακτηριακή λοίμωξη προσβλήθηκε καθώς υπάρχουν διάφοροι τύποι βακτηριακών λοιμώξεων. «Αυτές οι λοιμώξεις μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας, αλλά με ευαισθητοποίηση και προληπτικά μέτρα, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο», είπε ο Δρ. Νόρμαν Ng, γιατρός επειγόντων περιστατικών στο Staten Island University Hospital, στο Healthline.

Ως βακτηριακή λοίμωξη ορίζεται η νόσος που έχει προκληθεί από βακτήρια. Τα βακτήρια συνυπάρχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό ποικιλοτρόπως. Δημιουργούν αποικίες στις επιφάνειες του σώματος (συμβίωση) προσφέροντας διάφορα οφέλη. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν και παρασιτική σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό. Διάβασε περισσότερα εδώ για το τι ακριβώς είναι και τι την προκαλεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.