CELEBRITIES

Η Σερ κατηγορείται πως έβαλε να απαγάγουν τον γιο της, για να μην τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σερ κατηγορείται πως έβαλε να απαγάγουν τον γιο της, για να μην τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του
Τι κατέθεσε στην αστυνομία η πρώην σύζυγός του

Νομίζεις ότι εσύ δυσκολεύεσαι με την οικογένεια του συντρόφου σου; Η Σερ κατηγορείται πως προσέλαβε τέσσερις άντρες για να απαγάγουν τον ενήλικο γιο της, για να μην τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του, με την οποία ήταν σε διάσταση.

Ο Ελάιτζα Μπλου Όλμαν, ο γιος της Σερ και του Γκρεγκ Όλμαν, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Μαρί Άντζελα Κινγκ το 2021. Τον Νοέμβρη του ’22, ωστόσο, λέγεται πως υπήρξε μία επανασύνδεση και, 12 μέρες μετά την απόφασή τους να μη χωρίσουν, τέσσερις άντρες μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν στη Νέα Υόρκη και τον απήγαγαν. Ήταν 30 Νοεμβρίου και το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου.

«Αυτήν τη στιγμή, δεν γνωρίζω τίποτα για την κατάσταση του συζύγου μου», έγραψε στην κατάθεσή της στις Αρχές, στις 4 Δεκεμβρίου 2022. «Ανησυχώ πολύ για εκείνον».

«Ο ένας από τους τέσσερις που τον πήραν μου είπε ότι τους προσέλαβε η μητέρα του», πρόσθεσε. «Μου λένε ότι δεν μπορώ ούτε να τον δω, ούτε να του μιλήσω, και βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης που δεν γνωρίζω. Μου λένε, επίσης, ότι δεν έχει πρόσβαση στο κινητό του».

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, κατά τη διάρκεια της απουσίας του Όλμαν, ζητήθηκε από την Κινγκ να φύγει από το σπίτι τους, το οποίο ήταν στο όνομα της Σερ. «Υπάκουσα, θεωρώντας ότι θα λάμβανα διατροφή στην ώρα μου και θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στα έξοδα για δικό μου σπίτι», εξήγησε σε έγγραφα που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο. «Δεν μου επέτρεψαν να πάρω τα υπάρχοντά μου από την πρώτη μας κατοικία, ούτε να καταγράψω τα περιουσιακά μας στοιχεία».

Ο Όλμαν μιλά ανοιχτά για τον εθισμό σου στα ναρκωτικά και δηλώνει πως ξεκίνησε τη χρήση στα προεφηβικά του χρόνια. Έπειτα από τη φημολογούμενη απαγωγή του, πέρασε χρόνο στο Chateau Marmont, με νοσηλευτές που επέλεξε η Σερ. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ωστόσο, βρέθηκε αναίσθητος, μπρούμυτα, στην είσοδο του ξενοδοχείου. Δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.