CELEBRITIES

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «ντύνεται» ξανά Κάρι Μπράντσο - Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Οκτωβρίου 2023

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «ντύνεται» ξανά Κάρι Μπράντσο - Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε
splashnews.com
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκετ έχει μπει για τα καλά στο «πετσί του ρόλου» της εδώ και πολλά χρόνια

Ο ρόλος της Κάρι Μπράντσο έχει στιγματίσει την ηθοποιό Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τόσο πολύ, που ακόμα και στην προσωπική της ζωή δημιουργεί looks τα οποία όχι μόνο είναι εμπνευσμένα από την διάσημη fashionista της σειράς, αλλά θα μπορούσαν να είναι και κοστούμια για το And Just Like That.

Η ηθοποιός πήγε στο New York City Ballet 2023 Fall Fashion Gala στο Lincoln Center και αποφάσισε να σετάρει με το look της δύο διαφορετικά παπούτσια, μια κίνηση που «φωνάζει» από χιλιόμετρα Κάρι. Η Σάρα Τζέσικα φόρεσε ένα φόρεμα με όγκο από τον οίκο Carolina Herrera, το οποίο και αυτό θυμίζει έντονα την Κάρι Μπράντσο, αφού ως γνωστόν ο χαρακτήρας αυτός λατρεύει το balletcore και όλες τις tutu του κόσμου. Εκτός όμως από τα παπούτσια που κέντρισαν το ενδιαφέρον, ακόμα ένα αξεσουάρ έκλεψε τα φλας και αυτό ήταν ο τεράστιος, μαύρος φιόγκος στα μαλλιά της, που έφτανε μέχρι το τελείωμα της φούστας. Too much; Ίσως.

Η Σάρα Τζέσικα εξήγησε την επιλογή της αυτή σε ένα Instagram comment στον λογαριασμό EveryOutfitOnSATC γράφοντας «Είχαμε δύο ζευγάρια από αυτά που πιστεύω ότι είναι Λουμπουτέν σανδάλια. Η Πατ και εγώ διαλέξαμε να φορέσω ένα παπούτσι από το κάθε ένα. Ίσως επειδή ήταν και τα δύο τόσο χρωματικά απίθανα και έμοιαζαν να είναι σε αρμονία με το φόρεμα, αλλά και γιατί απλά μας αρέσει να συνδυάζουμε δύο διαφορετικά. Εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω αυτή να είναι μια ικανοποιητική απάντηση. Xxx».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.