CELEBRITIES

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Οκτωβρίου 2023

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου
Instagram/emrata
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βγήκε βόλτα στη Νέα Υόρκη με ένα από τα μεγαλύτερα fall trends

Αν θέλεις και εσύ να μπεις για τα καλά στο κλίμα του φθινοπώρου και ταυτόχρονα να είσαι όσο fashion forward είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα co-ord σετ από μπορντό ή καφέ δέρμα - ok, δερματίνη εννοούμε ή vegan δερμα.

Το διάσημο μοντέλο και συγγραφέας εμφανίστηκε σε μια από τι πολλές βόλτες της στη Νέα Υόρκη με ένα εξαιρετικά στιλάτο και updated σύνολο. Η Έμιλι αποφάσισε να φορέσει ένα δερμάτινο jacket με φερμουάρ, που τη μια το άφηνε ανοιχτό ώστε να φαίνεται το μαύρο μπουστάκι της και την άλλη το κούμπωνε μέχρι πάνω, μαζί με ένα ασορτί δερμάτινο χαμηλόμεσο παντελόνι με ραφή στη μέση του ποδιού, για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Το μοντέλο συνδύασε το co-ord set με μια μαύρη δερμάτινη τσάντα, με χρυσή αλυσίδα και λευκά sneakers, που έδιναν έναν μια νεανικό τόνο στο look. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μικρούς κρίκους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.