CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «The Era Tour», παρέα με τη Μπιγιονσέ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Οκτωβρίου 2023

Τέιλορ Σουίφτ: Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «The Era Tour», παρέα με τη Μπιγιονσέ
GETTY IMAGES
Η Τέιλορ Σουίφτ στην πρεμιέρα της συναυλίακης της ταινίας έμοιαζε με μοντέρνα Σταχτοπούτα

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίστηκε σαν star του κινηματογράφου στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Era Tour, της συναυλιακής ταινίας της, στο AMC Theatre στο Los Angeles. Η superstar έφτασε νωρίτερα και πόζαρε με την ομάδα και τον σκηνοθέτη. Όπως ήταν αναμενόμενο εκατοντάδες fans της τραγουδίστριας είχαν συγκεντρωθεί έξω από από τον AMC Theatre τραγουδώντας τα μεγάλα της hits, ενώ η Τέιλορ έβγαλε αρκετές selfies μαζί τους. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και άλλοι stars, όπως η Ρέιτσελ Ζέγκλερ, η Τζούλια Γκάρντνερ, ο Άνταμ Σάντλερ και η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η Μπιγιονσέ, που πόζαρε με την Τέιλορ στο κόκκινο χαλί.

Η Τέιλορ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια γαλάζια τουαλέτα από τον οίκο μόδας Oscar de la Renta και με κοσμήματα Cartier. Έμοιαζε σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα η αλήθεια είναι και της πήγαινε πολύ το χρώμα. Τα μαλλιά από την άλλη θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.

Η Μπιγιονσέ, που ήρθε και χωρίς να το θέλει έκλεψε τις εντυπώσεις, εμφανίστηκε με μια ολόσωμη μαύρη φόρμα και ασημένιο μεταλλικό μπούστο από την LaQuan Smith.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Πριν από την προβολή της ταινίας η τραγουδίστρια μίλησε στο κοινό -και στους 13 κινηματογράφους που γινόταν η προβολή- λέγοντας «Ήθελα να έρθω και να σας πω γεια πριν δείτε την ταινία, διότι ειλικρινά το γεγονός πως αυτό το tour ήταν μια τόσο μεγάλη περιπέτεια έχει να κάνει με τους τρόπους που εσείς νοιαστήκατε για αυτό και για αυτά τα shows. Πιστεύω πως θα δείτε ότι είστε πραγματικά ένας κύριος χαρακτήρας στην ταινία, επειδή ήταν η μαγεία σας και η προσοχή σας στην λεπτομέρεια και το χιούμορ σας και οι τρόποι που προσεγγίζετε αυτό που κάνω και τη μουσική που δημιουργώ».

Έδωσε τα εύσημα σε όσους εργάστηκαν στο post-production και στο μοντάζ της ταινίας, ενώ σε έναν από τους κινηματογράφους η Τέιλορ έκατσε μαζί με τους χορευτές της να την δουν, ενώ το κοινό τραγουδούσε και χόρευε.

Το Taylor Swift: The Eras Tour θα κάνει πρεμιέρα σε 8.000 κινηματογράφους παγκοσμίως την Παρασκευή και αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως για συναυλική ταινία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.